Cătălin Botezatu a încercat să se sinucidă de trei ori: „De două ori a fost din dragoste”

Publicat pe

Cătălin Botezatu a fost invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai', de la Kanal D și a făcut mărturisiri tulburătoare despre viața lui. Cătălin Botezatu a dezvăluit că a încercat să se sinucidă de trei ori pe parcursul vieții. Celebrul creator de modă s-a confruntat cu traume pe care nu a crezut că le va depăși vreaodată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cătălin Botezatu a încercat să se sinucidă de trei ori. Celebrul creator de modă a fost invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai', unde și-a deschis sfletul și a vorbit despre cele mai grele momente din viața lui. De-a lungul timpului, acesta s-a confruntat cu traume pe care a crezut că nu le va depăși niciodată.

Cătălin Botezatu a încercat să se sinucidă de trei ori: „De două ori a fost din dragoste'Cătălin Botezatu a încercat să se sinucidă de trei ori: „De două ori a fost din dragoste'

De trei ori (n.r. a vrut să se sinucidă) și nu din orgolii. Pentru că atunci când iubești cu adevărat, nu trebuie să ai orgolii și mândrii.

Atunci când iubești cu adevărat, nu ajungi la acest gest de lașitate, pentru că este un gest de lașitate dacă stai să te gândești după aceea. Din dorința aia nebună de a avea persoana pe care ți-o dorești lângă tine. Doar când iubești ca un nebun și când spui da, viața mea nu mai are sens fără acea femeie, te gândești la sinucidere', a mărturisit Cătălin Botezatu, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

Citește și: Cătălin Botezatu, la un pas de a fi ucis, în închisoare:„Am fost victima unui complot. Voia să mă omoare'

Citește și: Cătălin Botezatu, despre orientarea lui sexuală:„Există o barieră pe care nu am depășit-o'

Citește și: Fiica lui Anghel Iordănescu s-a măritat, iar nașul a fost Gigi Becali.Imagini de la nuntă

Citește și: Bianca Rus are probleme grave de sănătate din cauza înfometării și a dietelor:„Am trecut prin perfuzii'

Cătălin Botezatu a încercat să se sinucidă de trei ori

Cătălin Botezatu a încercat să se sinucidă de trei ori. Prima oară când a vrut să își pună capăt zilelor, creatorul de modă se afla închis în penitenciarul din Rahova și credea că nu mai are nicio șansă să își demonstreze nevinovăția. Atunci, Cătălin Botezatu a vrut să se sinucidă în noaptea de Crăciun, însă, spune el, Dumnezeu l-a ajutat.

Prima oară când am vrut să fac acest lucru, nu a fost din dragoste, a fost atunci când eram încarcerat în România și am crezut că nu mai am șansa să mă motivez și nici să arăt oamenilor adevărul.

Strângeam pastile după pastile și am vrut în noaptea de Crăciun să mă sinucid, dar Dumnezeu m-a ajutat din nou', a mai mărturisit designerul, potrivit wowbiz.ro.

De ce a vrut Cătălin Botezatu să se sinucidă

A două oară, Cătălin Botezatu a vrut să se sinucidă din dragoste, el fiind foarte îndrăgostit de Dana Opsitaru, prima lui mare iubire, care era însă căsătorită. Pentru că nu înțelegea de ce ea nu își poate petrece noaptea de Crăciun alături de el, creatorul de modă și-a tăiat venele.

„Apoi de două ori a fost din dragoste. O dată pentru Dana Opsitaru pe care o iubeam extraordinar de mult și cu care voiam să-mi petrec noapte de Crăciun și nu înțelegeam de ce trebuie să stea cu soțul ei, fiind un puști. Și nu doar am amenințat-o, dar mi-am tăiat venele și nici nu erau telefoane mobile pe vremea aceea. Puteam să mor.

A doua oară, mi-am lăsat mașina pe marginea unei prăpastii, pe drumul dintre Poiana Brașov și Râșnov. Am spus că dacă e să mă duc cu totul în prăpastie, așa vrea Dumnezeu, dacă nu, însemană că trebuie să trăiesc și în viața mea o să apară cineva care o să mă facă și mai fericit și cu care voi găsi adevărata armonie. Și așa a fost', a continuat Cătălin Botezatu să povestească.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter