Cine o înlocuiește Viorica de la Clejani pe scenă, la evenimente. Artista e în spital

Publicat pe

Cine o înlocuiește Viorica de la Clejani pe scenă. În weekendul care doar ce a trecut, cântâreața de muzică de petrecere a fost transportată la spital, după ce a acuzat senzații de rău. O dată ajunsă la camera de gardă, medicii au descoperit că are COVID-19. Se pare că fiica sa Margherita îi ține cât mama lui va sta interesant.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine o înlocuiește Viorica de la Clejani pe scenă. În prezent, Viorica de la Clejani este sub atenția atentă a medicilor de la Matei Balș. Din fericire, cântăreața nu are o formă gravă a bolii.

Cine o înlocuiește Viorica de la Clejani pe scenă, la evenimente. Artista e în spitalCine o înlocuiește Viorica de la Clejani pe scenă, la evenimente. Artista e în spital

Cine o înlocuiește Viorica de la Clejani pe scenă. Astfel, la un festival din Buzău a înlocuit-o chiar fiica ei, Margherita de la Clejani. Bineînțeles, pe scenă a fost prezent și soțul Vioricăi, Ioniță de la Clejani.

Cine o înlocuiește pe Viorica de la Clejani. Ioniță e tare mândru

Cine o înlocuiește Viorica de la Clejani pe scenă. Fata Clejanilor a cântat zeci de minute în șir piesele mamei sale, iar spectatorii au fredonat versurile și s-au simțit foarte bine, chiar starul evenimentului a lipsit.

Cine o înlocuiește Viorica de la Clejani pe scenă. Deși este sigur foarte îngrijorat pentru starea de sănătate, Ioniță de la Clejani a părut mândru de fiica lui și a sorbit-o din priviri, din spate, pe tot parcursul concertului, scrie Spynews.

Citește și: Viorica de la Clejani, internată cu COVID-19! Cum se simte

Citește și: Cum s-au filmat Fulgy și Viorica de la Clejani după conflictele din familie

Citește și: Matilda Pascal Cojocărița, în doliu! Fostul ei soț, tatăl fiului ei, a murit

Citește și: A murit jurnalistul Horia Alexandrescu

Viorica de la Clejani, internată cu COVID-19. Cum se simte

Viorica de la Clejani a contractat noul coronavirus. De la primele simptome ale bolii, artista s-a prezentat de urgență la spital pentru a primi îngrijrile corespunzătoare.

Artista s-ar fi simțit rău de aproximativ o săptămână, însă a considerat că ar fi vorba că este vorba de o răceală puternică. Margherita a fost cea care a s-a gândit să facă un test antigen a fost fiica ei, care a ieșit pozitiv.

„Dragii noștri prieteni, vă mulțumesc pentru grija pe care mi-o purtați! Să vă țină Dumnezeu sănătoși! Sunt bine, am o formă ușoară, Slavă Domnului, iar medicii sunt de părere că mă voi recupera rapid.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu, Ioniță și copiii noștri sunt sănătoși. Ca orice om civilizat și conștient de pericol, m-am prezentat urgent la spital încă de la primele simptome, am luat boala din pripă și parcursul este unul optimist!

Mesaj pentru fani: „Mergeți la medic'

Vă rog și pe voi să procedați la fel, să mergeți cu toată încrederea și să solicitați ajutor medical în timp util! Țin să mulțumesc medicilor de la Institutul Matei Balș care mă monitorizează, sunt profesioniști adevărați și oameni de suflet. Respect!

Având în vedere că starea mea de sănătate evoluează spre bine, după o scurtă perioadă de recuperare, ne vom revedea sănătoși și voioși, la evenimente!

Până atunci, să vă țină Dumnezeu în paza Lui și să vă dea sănătate și o vacă bună cu lapte! Cu prietenie și gând bun, aceeași Viorica de la Clejani’, a transmis artista pe contul ei de Instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter