A murit fostul mare ciclist Chris Anker Sorensen. Avea 37 de ani

Publicat pe

Este doliu în lumea sportului. Fostul mare ciclist Chris Anker Sorensen a murit la vârsta de doar 37 de ani. Acesta și-a pierdut viața după ce a fost lovit de o mașină în timp ce se plimba pe bicicleta sa, în localitatea Zeebrugge. Medicii nu au reușit să îi salveze viața în urma tragicului accident pe care l-a suferit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Fostul mare ciclist danez, Chris Anker Sorensen, a murit la vârsta de doar 37 de ani. Sportivul și-a pierdut viața după ce a fost lovit de o mașină în timp ce se plimba cu bicicleta, în localitatea Zeebrugge, Belgia. Anunțul decesului a fost făcut sâmbătă, 18 septembrie, de către Federaţia internaţională de ciclism (UCI).

A murit fostul mare ciclist Chris Anker Sorensen. Avea 37 de aniA murit fostul mare ciclist Chris Anker Sorensen. Avea 37 de ani

Am suferit astăzi o pierdere tragică odată cu decesul fostului ciclist profesionist şi jurnalist Chris Anker Sorensen. Gândurile noastre bune şi toată susţinerea noastră se îndreaptă acum spre familia sa şi spre federaţia daneză de ciclism, a scris UCI pe contul său de Twitter.

Citește și: Cum și-a descoperit George Piștereanu pasiunea pentru actorie:„Acolo s-a înfiripat dragostea față de cinematografie'/ EXCLUSIV

Citește și: Testamentul Prințului Philip va rămâne secret cel puțin 90 de ani.Care este motivul

Citește și: Scandal între Claudia Pătrașcanu și Gabi Bădălău pe tema psihologului propus pentru copii:„Nu voi accepta…'

Citește și: Prima imagine cu băiețelul Andei Călin și al lui Liviu Vârciu.Cum arată Matei

Fostul mare ciclist, Chris Anker Sorensen, a murit

Fostul mare ciclist danez, Chris Anker Sorensen, a murit sâmbătă, 18 septembrie. Chris Anker Sorensen era în prezent comentator sportiv și se afla în Belgia pentru că urma să comenteze viitoarele Campioanate Mondiale pe șosea din Flandra.

Cu mare tristețe am aflat de moartea bunului nostru coleg Chris, a afirmat, în direct pe post, un crainic de la TV2 Sport', notează jurnaliștili de la LEquipe.

Sportivul a câștigat, în 2010, o etapă din Turul Italiei și a participat de mai multe ori la Turul Franţei. Chris Anker Sorensen a activat în ciclism în perioada 2005-2018 și a participat la 12 ediții de Grand Tour. De asemenea, în anul 2012, acesta a terminat pe locul 14 în Turul Franței și a primit la acea ediție premiul pentru combativitate.

În anul 2018, danezul Chris Anker Sorensen a renunțat la sportul de performanță și a devenit comentator sportiv pentru canalul TV 2 Sport.

Sursa Foto: Facebook, profimedia

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter