Ana, sora Danielei Crudu, s-a căsătorit. Primele imagini de la nuntă

Publicat pe

Ana, sora Danielei Crudu, și Adrian, iubitul ei, s-au căsătorit în weekendul care doar ce s-a terminat. În prezent tânăra locuiește în Suedia, țară unde a decis să își ia viața de la capăt, departe de România. Cei doi au publicat și primele imagini de la fericitul eveniment.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Sora Danielei Crudu, s-a căsătorit. Ana Crudu a spus în urmă cu puțin timp DA în fața ofițerului de stare civilă, în cea mai frumoasă zi din viața lor, iar fericirea li se citește pe fața, dacă este să ne uităm la imaginile din galeria atașată articolului.

Ana, sora Danielei Crudu, s-a căsătorit. Primele imagini de la nuntăAna, sora Danielei Crudu, s-a căsătorit. Primele imagini de la nuntă

Sora Danielei Crudu, s-a căsătorit. Evenimentul a fost unul foarte așteptat având în vedere că până de curând nunțile nu se puteau ține din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Sora Danielei Crudu s-a căsătorit. Ce ținută a ales pentru nuntă

Sora Danielei Crudu, s-a căsătorit. Daniela Crudu a făcut publice și primele imagini de la cununia civilă a celor doi îndrăgostiți. Ana a optat pentru o rochie albastră care i-a scos foarte bine în evidență calitățile fizice.

Mai mult decât atât, Ana a ales și un machiaj deosebit care a făcut-o să arate ca un îngeraș. Totodată, ea a publicat și un selfie din mașină acolo unde le-a prezentat fanilor de pe Instagram și buchetul de flori.

Citește și: Daniela Crudu are un nou iubit. Ce spune despre croatul care a bătut-o

Citește și: Daniela Crudu intervine în scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău

Citește și: Au COVID-19 și Radu Vâlcan și bebelușul de două luni! Adela Popescu

Citește și: Cine o înlocuiește Viorica de la Clejani pe scenă, la evenimente

Ana Crudu s-a mutat în Suedia

În urmă cu mai mulți ani, Ana Crudu a decis că e timpul să facă o schimbare în viața sa și să plece în afara țării, mai exact în Suedia, acolo unde s-a mutat definitiv.

Despre soțul Anei Crudu nu se știu foarte multe pentru că cei doi preferă să fie foarte dicreți, atunci când vine vorba de viața lor sentimentată.

Un lucru este cert. Dacă este să ne uităm la imagini, lucrurile sunt evident foarte bune între ei dacă au ajuns deja să facă pasul cel mare.

Cum s-a schimbat relația Danielei Crudu cu sora ei de când locuiesc la mii de kilometri distanță

Daniela Crudu a fost foarte tristă atunci când sora ei s-a mutat din țară. Sora ei s-a mutat în Suedia alături de noul bărbat din viața ei, acolo unde a și avut loc ceremonia mult așteptată

Cele două surori au o relație foarte specială și sunt extrem de apropiate.

„Am suferit. Îți dai seama că mi-e greu fără ea, dar să știi că mi-e mai bine că acum sunt un pic mai responsabilă, de nevoie.

De exemplu, ies și trebuie să am mai multă grijă și la petrecere zic că nu mai are cine să vină să mă ia. Îi dădeam share location să vină să mă ia', spunea Daniela Crudu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter