Sorin Oprescu, internat cu COVID-19. Cum se simte fostul primar

Publicat pe

Fostul primar al Capitalei Sorin Oprescu a fost diagnosticat cu COVID-19. Acum se află internat la Institutul „Matei Balş', iar starea lui este, potrivit informațiilor comunicate de unitatea spitalicească stabilă. Medicul va împlini pe 27 septembrie 70 de ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Sorin Oprescu, diagnosticat cu COVID-19. „Starea sa este bună', a declarat pentru News.ro directorul medical al institutului, medicul Adrian Marinescu, duminică, 19 septembrie.

Sorin Oprescu, internat cu COVID-19. Cum se simte fostul primarSorin Oprescu, internat cu COVID-19. Cum se simte fostul primar

Sorin Oprescu, diagnosticat cu COVID-19: „Nu este la ATI'

Sorin Oprescu, diagnosticat cu COVID-19. „Nu este în ATI, este pe o secţie normală', a precizat Adrian Marinescu, cu referire la doctorul chirurg Sorin Oprescu.

Sorin Oprescu, diagnosticat cu COVID-19. Conform directorului medical de la „Matei Balș', fostului edil al Bucureștiului i se administrează tratament de specialitate.

Sorin Oprescu este cunoscut ca suferind de diabet. El era vaccinat anti-COVID, cu schema completă.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Adriana Nica, iubita lui Sorin Oprescu

Citește și: Matilda Pascal Cojocărița, în doliu! Fostul ei soț, tatăl fiului ei, a murit:„Ne-ai părăsit’

Citește și: Flick și-a dat demisia de la Radio ZU, după 12 ani:„Vreau să ies din …’

Citește și: Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, detalii despre noul iubit

Fostul primar are mai multe comorbidități

Medic și primar al Capitalei, Sorin Oprescu suferă din pricina unei forme de diabet, care doar s-a agravat în ultimii ani, din cauza stresului suferit.

Sursele Impact au aflat și că fostul edil mai are o boală cardio-vasculară, pentru care urmează un tratament de ceva timp.

Totodată, Sorin Oprescu ar mai fi fost diagnosticat si cu edem pulmonar. Pentru că a primit un asemenea verdict, acestuia i-a fost impus să renunțe la țigări.

Deși a fost sfătuit să se lase, acesta a continuat să fumeze. Totul nu a făcut decât să îi afecteze și mai mult sănătatea, iar problemele cu legea din ultimii ani nu au ajutat deloc.

Cine este Sorin Oprescu

Sorin Oprescu s-a născut pe 7 noiembrie 1951. Tatăl său, Mircea Oprescu, a fost înainte de Revoluția din 1989 general de Securitate, membru al conducerii Serviciului D (Dezinformare) din cadrul Departamentului Securității Statului. Oprescu ar fi fost prieten cu Nicu Ceaușescu, fiul dictatorului Nicolae Ceaușescu.

De profesie medic chirurg, Sorin Oprescu a fost în timpul facultății membru al Asociației Studenților Comuniști din România.

A candidat fără succes de două ori la funcția de primar al municipiului București. În 1998 a fost învins în al doilea tur de scrutin de Viorel Lis (CDR), iar în 2000 de Traian Băsescu (Partidul Democrat).

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter