Cum se simte Adela Popescu, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19: „E o stare de anxietate...”

Publicat pe

Adela Popescu a fost puternic afectată psihic în urma îmbolnăvirii cu COVID-19. Soția lui Radu Vâlcan a povestit că primele două zile au fost cu adevărat grele, însă starea sa de sănătate se îmbunătățește. Vedetei i-a lipsit pofta de mâncare și a simțit o stare de anxietate în ultimele zile.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Adela Popescu a anunțat în urmă cu o săptămână că a fost diagnosticată cu COVID-19. Aceasta a hotărât să își facă testul după ce s-a simțit slăbită timp de câteva zile. În urma rezultatului pozitiv, prezentatoarea „Vorbește lumea' a intrat în carantină, așteptând să treacă 14 zile pentru a se întoarce la ProTV.

Cum se simte Adela Popescu, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19: „E o stare de anxietate...'Cum se simte Adela Popescu, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19: „E o stare de anxietate...'

Adela Popescu suferă de o formă ușoară a virusului, fiind carantinată în propria sa casă. Aceasta păstrează în permanență legătura cu medicii pentru a-i informa cu privire la noile simptome care apar. Soția lui Radu Vâlcan a povestit că i-a lipsit pofta de mâncare și că a fost puternic afectată psihic de aflarea rezultatului pozitiv.

Citește și: Adela Popescu ar fi trebuit să-și boteze fiul azi, dar a anulat evenimentul din cauza COVID-19.Cine o înlocuiește la Vorbește Lumea

Citește și: Adela Popescu are COVID-19! Cum se simte acum:„M-au lovit simptomele'

Citește și: Andreea Mantea a dezvoltat o boală autoimună, după naștere:„Când se supără, se umflă vreo 10 kilograme'

Citește și: Petrică Cercel, intubat în stare gravă la spital, după ce s-a infectat cu COVID-19:„Ne rugăm cu toții'

Cum se simte Adela Popescu, după ce s-a îmbolăvit de COVID-19

Prezentatoarea „Vorbește lumea' nu doar că a fost afectată de simptomele specifice virusului, însă a avut parte și de o stare puternică de anxietate.

„Într-adevăr, componenta asta psihologică îngreunează foarte mult carantina. Fiecare simptom pe care îl ai și ți se pare ciudat, pentru că nu l-ai mai avut, vine împreună cu panică: «Aoleu, covid! Aoleu, dar ce mi se poate întâmpla?». Așa, dacă ai avea o simplă răceală, probabil că ai lăsa-o să treacă și ți-ai vedea de lucru.', a povestit Adela Popescu la „Vorbește Lumea'.

Din fericire pentru proaspăta mămică, starea sa de sănătate începe deja să se îmbunătățească. Aceasta a declarat că se simte o persoană norocoasă deoarece forma de care suferă nu este una gravă, primele două zile fiind cele mai dificile:

„Componenta psihologică te deprimă și mai mult decât o face boala. Eu sunt un caz foarte fericit, în sensul că am avut, așa cum am mai spus, acele două zile foarte grele, după care, lucrurile au mers spre bine. Sunt oameni care nu sunt la fel de norocoși. Acolo panica este mult mai mare. (…)'

Adela Popescu, deși copleșită de o stare de anxietate, rămâne în continuare puternică. Aceasta își dorește ca starea sa de sănătate să se îmbunătățească pentru a se întoarce cât mai repede pe platoul „Vorbește lumea'.

„N-are sens să mă plâng, dar într-adevăr, e o stare de anxietate așa care plutește în aer, pe lângă simptome, de ce să nu recunosc, există', a declarat Adela Popescu în cadrul aceleași emisiuni.

Adelei Popescu i-a dispărut pofta de mâncare

Adela Popescu a declarat că odată cu infectarea, i-a dispărut și pofta de mâncare. Prezentatoarea „Vorbește lumea' s-a alimentat destul de puțin în ultimele zile, însă a încercat să compenseze prin hidratare. Ieri, după 3 zile de la rezultatul pozitiv al testului, actrița a avut prima sa masă mai consistentă:

„N-am avut poftă mare de mâncare. Am putut să mănânc cel mai bine fructe. Abia ieri am mâncat o masă așa consistentă, să zic. Mă hidratez foarte mult. Astea sunt sfaturile pe care le-am primit. Țin legătura cu medicii să-mi spună, în funcție de ce simptome apar, dacă necesită vizită la spital sau mai știu eu ce.', a declarat Adela Popescu la „Vorbește lumea'.

Prezentatoarea TV își propusese să se vaccineze împotriva COVID-19, însă a vrut să mai aștepte o perioadă după nașterea celui de al treilea fiu. În acest moment Adela poartă mască în casă pentru a-și proteja bebelușul.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter