Cătălin Cazacu și Anna Roman s-au logodit în secret? Ce detaliu i-a dat de gol

Publicat pe

Cătălin Cazacu și Anna Roman s-au logodit în secret? Cei doi și-au făcut apariția împreună la petrecerea de botez organizată de Liviu Vârciu pentru fiul său. Aceștia s-au simțit minunat unul în compania celuilalt, deși toată lumea îi știa despărțiți. Mai mult decât atât, a existat un detaliu care poate prevesti o nuntă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cătălin Cazacu este unul dintre cei mai râvniți burlaci din România, sportivul având o mulțime de fane gata să îi sară în brațe. Cu toate acestea, se pare că în sufletul lui este loc doar pentru o singură femeie, și anume, fosta sa iubită, Anna. Cei doi au format un cuplu extrem de controversat în urmă cu câțiva ani și deși toată lumea știa că s-au despărțit, se pare că flacăra iubirii este încă aprinsă!

Cătălin Cazacu și Anna Roman s-au logodit în secret? Ce detaliu i-a dat de golCătălin Cazacu și Anna Roman s-au logodit în secret? Ce detaliu i-a dat de gol

Aceștia au fost surprinși îmbrățișându-se de nenumărate ori, privindu-se precum proaspeții îndrăgostiți și aruncându-și zâmbete pline de iubire unul celuilalt. Cu toate acestea, a existat un detaliu care a atras imediat atenția! Urmează o nouă nuntă în showbizul românesc?

Citește și: Cătălin Cazacu și Anna Roman s-au împăcat?Cei doi au mers în vacanță, în Zanzibar

Citește și: Formează un cuplu sau nu? Ana Baniciu și Cătălin Cazacu, primele declarații despre vacanța din Dubai:”Nu ne-am mai distrat așa de mult!”

Citește și: Anna Lesko, adevărul despre despărțirea de Dj Vinnie, tatăl fiului ei:„El nu a fost pregătit. Problema…'

Citește și: Cum a cunoscut-o Smiley pe Rihanna. Au avut un schimb de replici acid:”Tu cine ești?!”

Cătălin Cazacu și Anna Roman s-au logodit în secret?

Prezenți amândoi la petrecerea organizată în cinstea botezului fiului lui Liviu Vârziu, Cătălin și Ana au împărțit clipe cu adevărat romantice împreună. Sportivul a privit-o cu admirație, iar ea nu s-a oprit niciun minut din a zâmbi. Cu atât mai mult, a existat o persoană care i-a dat de gol!

Iuliana Luciu și-a făcut apariția în timpul interviului pe care cei doi îl acordau pentru Xtra Night Show și a atras atenția asupra unui detaliu! Anna Roman purta pe deget un inel uriaș, pe care i l-a oferit chiar fostul iubit.

„Acum patru ani i-am oferit inelul. Eu doresc tuturor oamenilor să construiască o relație frumoasă pe o prietenie cum o am eu cu fata asta. Restul depinde doar de noi', a declarat Cătălin Cazacu.

Formează sau nu un cuplu?

Deși sora Nicoletei Luciu i-a dat complet de gol, aceștia nu au spus concret dacă flacăra dintre ei s-a reaprins. Dacă ne luăm după indicii, am spune că da, însă așteptăm răspunsul categoric! Rămâne de văzut dacă își vor asuma relația și dacă vom auzi de o nouă nuntă în showbiz-ul românesc.

„Ce e între noi, e doar treaba noastră!', a spus Cazacu la finalul interviului.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran și Arhivă VIVA!

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter