Cătălin Cazacu și Anna Roman s-au logodit în secret? Ce detaliu i-a dat de gol

Publicat pe

Cătălin Cazacu și Anna Roman s-au logodit în secret? Cei doi și-au făcut apariția împreună la petrecerea de botez organizată de Liviu Vârciu pentru fiul său. Aceștia s-au simțit minunat unul în compania celuilalt, deși toată lumea îi știa despărțiți. Mai mult decât atât, a existat un detaliu care poate prevesti o nuntă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cătălin Cazacu este unul dintre cei mai râvniți burlaci din România, sportivul având o mulțime de fane gata să îi sară în brațe. Cu toate acestea, se pare că în sufletul lui este loc doar pentru o singură femeie, și anume, fosta sa iubită, Anna. Cei doi au format un cuplu extrem de controversat în urmă cu câțiva ani și deși toată lumea știa că s-au despărțit, se pare că flacăra iubirii este încă aprinsă!

Cătălin Cazacu și Anna Roman s-au logodit în secret? Ce detaliu i-a dat de golCătălin Cazacu și Anna Roman s-au logodit în secret? Ce detaliu i-a dat de gol

Aceștia au fost surprinși îmbrățișându-se de nenumărate ori, privindu-se precum proaspeții îndrăgostiți și aruncându-și zâmbete pline de iubire unul celuilalt. Cu toate acestea, a existat un detaliu care a atras imediat atenția! Urmează o nouă nuntă în showbizul românesc?

Citește și: Cătălin Cazacu și Anna Roman s-au împăcat?Cei doi au mers în vacanță, în Zanzibar

Citește și: Formează un cuplu sau nu? Ana Baniciu și Cătălin Cazacu, primele declarații despre vacanța din Dubai:”Nu ne-am mai distrat așa de mult!”

Citește și: Anna Lesko, adevărul despre despărțirea de Dj Vinnie, tatăl fiului ei:„El nu a fost pregătit. Problema…'

Citește și: Cum a cunoscut-o Smiley pe Rihanna. Au avut un schimb de replici acid:”Tu cine ești?!”

Cătălin Cazacu și Anna Roman s-au logodit în secret?

Prezenți amândoi la petrecerea organizată în cinstea botezului fiului lui Liviu Vârziu, Cătălin și Ana au împărțit clipe cu adevărat romantice împreună. Sportivul a privit-o cu admirație, iar ea nu s-a oprit niciun minut din a zâmbi. Cu atât mai mult, a existat o persoană care i-a dat de gol!

Iuliana Luciu și-a făcut apariția în timpul interviului pe care cei doi îl acordau pentru Xtra Night Show și a atras atenția asupra unui detaliu! Anna Roman purta pe deget un inel uriaș, pe care i l-a oferit chiar fostul iubit.

„Acum patru ani i-am oferit inelul. Eu doresc tuturor oamenilor să construiască o relație frumoasă pe o prietenie cum o am eu cu fata asta. Restul depinde doar de noi', a declarat Cătălin Cazacu.

Formează sau nu un cuplu?

Deși sora Nicoletei Luciu i-a dat complet de gol, aceștia nu au spus concret dacă flacăra dintre ei s-a reaprins. Dacă ne luăm după indicii, am spune că da, însă așteptăm răspunsul categoric! Rămâne de văzut dacă își vor asuma relația și dacă vom auzi de o nouă nuntă în showbiz-ul românesc.

„Ce e între noi, e doar treaba noastră!', a spus Cazacu la finalul interviului.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran și Arhivă VIVA!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter