Cum a cunoscut-o Smiley pe Rihanna. Au avut un schimb de replici acid: "Tu cine ești?!"

Publicat pe

Smiley a dezvăluit recent o pățanie extrem de amuzantă pe care a trăit-o când se afla în America. Artistul a avut ocazia de a o întâlni pe Rihanna, însă interacțiunea cu artista nu s-a petrecut sub cele mai bune auspicii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Invitat la Kiss FM, Smiley a vorbit atât despre relațiile cu colegii săi de breaslă, despre planurile sale muzicale, dar a dezvăluit și o întâmplare petrecută în America, ai cărei protagoniști au fost el, Rihanna și prietenul lui Șerban. Se pare că prima interacțiune dintre cei doi artiști nu a fost tocmai una fericită, însă Smiley a povestit totul cu mult umor.

Cum a cunoscut-o Smiley pe Rihanna. Au avut un schimb de replici acid: "Tu cine ești?!"Cum a cunoscut-o Smiley pe Rihanna. Au avut un schimb de replici acid: "Tu cine ești?!"

Smiley, interacțiune neașteptată cu Rihanna

Pe parcursul interviului, Smiley și-a amintit de o peripeție mai puțin cunoscută, trăită de el în SUA. Aflat într-un club frecventat de multe vedete de A-list, unde i-a văzut pe actorul Robert Patisson și pe Rihanna, artistul nu s-a gândit nicio clipă că va ajunge să interacționeze cu cea din urmă. Și nu la modul cel mai plăcut, deoarece el și prietenul său Șerban au reușit să o enerveze pe Rihanna fără voia lor…

„Şerban spune că se duce afară să fumeze o ţigară şi cum pleca pe culoarul dintre mese, trece pe lângă el Rihanna. Iar Şerban nu o vede. Şi eu strigam la el. Se întoarce şi îi zic: „Băi, tu n-ai văzut-o pe Rihanna? Erai nas în nas cu ea.'. La un moment dat, spune cineva „Hai la Karaoke'.

Eu am crezut că mergem în alt club, dar de fapt era o cămăruţă mică, cu o masă şi câteva canapele şi toată lumea era adunată acolo. Eu cu Şerban eram singurii outsideri. Nu ne venea să credem în ce context ne aflam', a povestit Smiley, conform Adevărul.

Citește și: Roxana Ghiță de la Survivor s-a împăcat cu Rareș, fostul ei iubit: „A fost gelos din cauza lui Andrei'/ EXCLUSIV

Citește și: Elliot Page a postat prima fotografie la bustul gol, după ce a devenit din femeie, bărbat. Cum arată după ce și-a extirpat sânii

Citește și: Ariana Grande s-a măritat în secret! Primele imagini de la nuntă

Citește și: Cine este câștigătorul iUmor. Momentul care i-a adus 20.000 de euro lui Andrei Garici

Citește și: Solistul Jean Gavril va fi tată pentru prima dată: 'Abia așteptăm să te cunoaștem'

Conflictul s-a iscat spre dimineață, când Șerban a vrut să-i facă o poză lui Smiley, dar nu a realizat că a uitat blițul pornit… Bliț care a orbit-o pe Rihanna.

„Şerban a vrut să îmi facă o poză, dar a uitat că avea blițul pornit. Şi ca să se termine seara apoteotic, poc, blitzul direct în ochi la Rihanna. După care ea îi smulge telefonul din mână şi îi zice „Tu cine eşti? Că toată seara mi s-a părut că nu te ştiu'.

Ea i-a dat telefonul bodyguard-ului, iar el ne văzuse deja, ştia că nu suntem paparazzi. Văzuse cu cine am ajuns acolo. Şi a aşteptat să plece toată lumea, s-a uitat în telefon şi a văzut că nu sunt deloc poze. Şi după ce am plecat, stăteam în curtea casei cu Şerban, ne uitam în zare şi îi zic 'Bă, tu-ţi dai seama că abia te-ai cunoscut cu Rihanna şi deja te-ai certat cu ea'.', a povestit Smiley.

De ce nu a colaborat până acum cu Andra

Deși sunt într-o relație bună și, recent, au stat chiar împreună la masa juriului, la Românii au Talent, când Smiley i-a ținut locul lui Andi Moisescu, cei doi artisți nu au avut până acum o colaborare muzicală. Smiley a spus chiar că există o anumită presiune în acest sens din partea fanilor și a explicat de ce acest lucru nu s-a petrecut până acum.

„Lumea cere de mult o piesă cu Andra. Eu aştept să vină piesa aceea. Cumva, piesa cu Delia a venit pur şi simplu. Am compus-o în pandemie, la mine în mansardă, şi am zis „Băi, ce fain ar fi să cânte o tipă'. Era o piesă perfectă, moody. Nu e o piesă clasică. Delia are tot felul de filme, şi am zis că acesta ar fi un film care i s-ar potrivi. Aşa că în două zile am terminat piesa pentru ea, a spus Smiley la Kiss FM.

Artistul consideră că piesa potrivită pentru Andra ar fi una mai de suflet, cu o partitură de voce mai complexă şi mai clasică, în genul pop-clasic. „Ceea ce cânt eu şi ceea ce cântă Andra sună extrem de diferit. O piesă ca „Vals' aş fi putut să o cânt cu Andra', a conchis Smiley.
 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter