Elliot Page a postat prima fotografie la bustul gol, după ce a devenit din femeie, bărbat. Cum arată după ce și-a extirpat sânii

Publicat pe

În urmă cu doar un an, actrița nominalizată la Oscar Ellen Page a anunțat că este transsexuală și că își va schimba numele în Elliot Page. Ulterior, bărbatul a trecut printr-o serie de intervenții și tratamente care l-au ajutat să ajungă la imaginea mult dorită, iar acum a postat prima imagine după operația de extirpare a sânilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După ce a anunțat că este transexual, Elliot a decis să adopte acest nou nume, în loc de Ellen. De altfel, bărbatul a anunțat că va folosi prenumele „el' și „ei', iar ca orientare sexuală a dezvăluit că se include în categoriile transsexual și non-binar. Non-binar înseamnă că nu se asociază cu niciun fel de identitate de gen, fie ea masculină sau feminină.

De altfel, actorul a trecut prin mai multe tratamente și intervenții chirurgicale care l-au ajutat să ajungă la imaginea mult dorită, ultima sa modificare fiind la nivelul sânilor. Elliot Page a postat prima fotografie cu el după ce a trecut prin această operație, iar multe vedete de la Hollywood l-au felicitat pentru alegere.

Citește și: Ellen Page se declară transgender. Actrița și-a schimbat deja numele și a devenit Elliott Page: „Iubesc cine sunt”

Citește și: Ellen Page, de mână cu iubita pe covorul roşu

Citește și: Festival cu numele Stela Popescu. Ce a spus nepoata artistei când Vasile Muraru i-a propus proiectul

Citește și: Liliana Mocanu din Las Fierbinți trăiește o dramă: „E cumplit să-ți duci mama pe ultimul drum, într-o pungă'

Cum arată Elliot Page, după operația de extirpare a sânilor

De altfel, în anul 2014 actorul a mărturisit că este gay. Acesta și-a motivat alegerea astfel: „M-am săturat să mă ascund și m-am săturat să mint prin omisiune'. Deși a fost căsătorit cu Emma Porter, coregraf cunoscut peste hotare deoarece a lucrat cu numeroase vedete, în luna februarie a acestui an a anunțat că vor divorța. În cazul lor, deci, dragostea a durat trei ani, cât mariajul.

Elliot Page a intrat în atenția presei odată cu decizia de a-și schimba identitatea. Astfel, Oprah a susținut un interviu cu actorul în luna aprilie a anului curent, iar bărbatul i-a spus că se simte mult mai bine de câd a luat această decizie, că este pregătit să lupte pentru drepturile persoanelor transsexuale și că asumarea identității sexuale „este o experiență eliberatoare'.

După ce a făcut mult sport și și-a afișat pătrățelele pe Instagram, vedetele au sărit să îl felicite pe Elliot Page, mai ales că a trecut deja prin operația de extirpare a sânilor. Toate vedetele care îl cunoșteau pe Elliot Page încă de când era Ellen l-au lăudat pentru progres și pentru felul în care arată.

Miley Cyrus i-a zis că este sexy, în timp ce Nina Dobrev (din Jurnalele Vampirilor) i-a declarat: „Cel mai important e că ești fericit'. „Așa da! Uite ce zâmbet ai', „Ce băiat frumos', „Ce zâmbet' au fost doar câteva dintre cuvintele de laudă pe care persoanele i le-au adresat pe rețelele de socializare.

Sursa FORO: Facebook.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter