Cine este câștigătorul iUmor. Momentul care i-a adus 20.000 de euro lui Andrei Garici

Publicat pe

A fost desemnat câștigătorul iUmor sezon 10. Mai multe vedete consacrate din România au fost luate la roast de Andrei Garici, câștigătorul iUmor. Numărul său l-a trimis acasă cu nu mai puțin de 20.000 de euro în buzunar.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Câștigătorul iUmor sezon 10 a fost ales! Este nimeni altul decât Andrei Garici care a impresionat jurații cu un număr genial de roast. Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au fost de-a dreptul uimiți de ce a putut spune câștigătorul iUmor despre vedete mari din România. Mirabela Dauer, Irinel Columbeanu și Silviu Prigoană sunt doar câteva dintre personalitățile pe seama cărora câștigptorul iUmor a făcut glume.

Cine este câștigătorul iUmor. Momentul care i-a adus 20.000 de euro lui Andrei GariciCine este câștigătorul iUmor. Momentul care i-a adus 20.000 de euro lui Andrei Garici

Momentul care a desemnat câștigătorul iUmor

20.000 de euro. Cu această sumă a plecat acasă câștigătorul iUmor, după ce a lăsat jurații fără cuvinte. Andrei Garici a menționat că numărul de roast prezentat a fost scris în doar trei ore: „M-am dus acasă, le-am zis… a doua zi m-au chemat, mi-am făcut numărul, l-am citit, a zis că e ok, du-te și te culcă'.

Citește și: Cine este câștigătorul iUmor 2021, sezonul 10.

Citește și: Mihai Bendeac a sărutat-o cu patos pe Gina Felea!

Citește și: Roxana Ghiță de la Survivor s-a împăcat cu Rareș, fostul ei iubit:

Citește și: Camelia Șucu, mărturii despre divorțul de milionarul Dan Șucu:

Reacțiile juraților după roastul făcut de câștigătorul iUmor

Mihai Bendeac a fost impresionat de glumele făcute de Andrei Garici, câștigătorul iUmor, astfel că a avut intervenții pe parcursul numărului, dar și la final când i-a spus: „Băi, ești foarte deștept'.

Delia Matache și-a dat seama că ar putea fi câștigătorul iUmor și nu s-a abținut din a-și exprima părerea: „Te văd un posibil câștigător, vorbesc foarte serios să știi'.

Nici Cheloo nu a avut nimic de obiectat, chiar împărtășind opinia Deliei: „Mie chiar mi-a plăcut. Simplu și la obiect. S-ar putea să câștigi'.

La finala iUmor sezon 10 au participat 11 concurenți: Alexandru Ghețan, Alin Bourașu, Daria Ștefania Brenda, Doru Nicuț, Florin Gheorghe, Gabriel Dumitriu, Marie Janette, Nae Nicolae, Radu Carbon, Ștefania Costache și Vlad Bieltz. Lor li s-a alăturat și câștigătorul iUmor, Andrei Garici, cel care a reușit să ocupe ultimul loc în finală chiar în ultima etapă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter