Cine este câștigătorul iUmor 2021, sezonul 10. Andrei Garici a câștigat premiul

Publicat pe

În seara asta are loc Marea Finală iUmor 2021, sezonul 10! Luptă pentru premiul cel mare 12 concurenți, urmând ca marele câștigător să ajungă la votul publicului doar dacă îi convinge pe jurații Mihai Bendeac, Delia şi Cheloo că merită să câștige premiul de 20.000 de euro. Încă puțin și aflăm cine este câștigătorul iUmor 2021, sezonul 10! Andrei Garici este preferatul publicului și marele câștigător al acestui sezon iUmor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

UPDATE ora 01.00. Câștigătorul iUmor a fost desemnat prin voturile sms din partea publicului. Andrei Garici, ultimul care a intrat în finală, este câștigătorul sezonului 10 iUmor.

Câștigătorul iUmor 2021, sezon 10 este unul dintre finaliștii iUmor 2021, care au nevoie de trei Like-uri din partea juraților pentru a nu fi eliminați. Ulterior, telespectatorii vor decide prin vot prin SMS la 1313 cine este câştigătorul, care va pleca acasă cu marele premiu.

Cine este câștigătorul iUmor 2021, sezonul 10. Andrei Garici a câștigat premiulCine este câștigătorul iUmor 2021, sezonul 10. Andrei Garici a câștigat premiul

Care sunt finaliştii sezonului 10 iUmor 2021, dintre care se alege marele câștigător

Alexandru Gheţan, posibil câștigător iUmor 2021

Alexandru Ghețan a fost votat și trimis direct în Marea Finală iUmor, în sezonul 10.  El de emserie este prezentator la un post de radio din Republica Moldova, lector universitar, apicultor și a demonstrat că este priceput și la stand-up.

Alin Bouraşu, posibil câștigător iUmor 2021

Alin Bourașu este omul cu ghicitorile la iUmor și finalist în sezonul 10.

Daria Ştefania Brenda, posibil câștigător iUmor 2021

Daria Ștefania este o elevă de 17 ani și a povestit la iUmor întâlnirea pe care a avut-o cu Cheloo în urmă cu câțiva ani într-un avion. Juratul ar fi făcut o remarcă despre greutatea acesteia, lucru care a marcat-o pe concurentă.

Doru Nicuţ, posibil câștigător iUmor 2021

Doru Nicuț este de meserie agent de penitenciar și s-a aflat în premieră pe o scenă la iUmor, cu un număr de stand-up.

Florin Gheorghe, un posibil câștigător iUmor 2021

Florin Gheorghe a revenit la iUmor în sezonul 10 și a reușit să-i impresioneze pe cei trei jurați, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, care l-au aplaudat la scenă deschisă.

Gabriel Dumitriu, posibil câștigător iUmor 2021

Gabriel Dumitriu, autorul cărții „Pupăza din morții tei' a prins un loc în finala iUmor cu un număr de stand-up.

Marie Janette, posibil câștigător iUmor 2021

Marie Janette a revenit la iUmor, după ce în sezonul precedent nu a reușit să demonstreze ce poate cu adevărat. „Am fost întreruptă de juriu și nu am învățat textul cu ideea că o să fiu întreruptă, eu l-am învățat așa ca la școală, ca o poezie, cap-coadă, iar în momentul în care m-au întrerupt creierul meu a dat eroare 404. Am încurcat tot textul și l-am făcut așa ca o salată, dar într-un final a ieșit mai bine decât mă așteptam', a explicat tânăra.

Citește și: Pavel Bartoș, dezvăluiri din culisele Românii au Talent.Ce spune despre Smiley și Alexandra Dinu

Citește și: Marele regret al actorului Florin Busuioc:„I-am pus pe toți într-o situație urâtă’/ EXCLUSIV

Citește și: Surorile Gabor au cerut ajutor de la stat pentru înmormântarea tatălui. Câți bani au primit de la Casa de Pensii

Nae Nicolae, posibil câștigător iUmor 2021

Nae Niculae s-a calificat pentru a doua oară într-o finală iUmor.

Radu Carbon, posibil câștigător iUmor 2021

Radu Carbon, pe numele real Radu Vieru, este de meserie șofer de autobus, însă cu toate glumele bune la purtător.

Ştefania Costache, posibil câștigător iUmor 2021

Ștefania Costache a vrut să îi șocheze pe cei trei jurați iUmor. „Nu puteam să ratez ocazia să mă vadă lumea și îmbrăcată. Am zis, hai să vedem dacă am umor', spunea actrița.

Vlad Bieltz, posibil câștigător iUmor 2021

Vlad Bieltz în vârstă de 22 de ani a ajuns în finala iUmor cu un număr senzațional de stand-up.

Andrei Garici, posibil câștigător iUmor 2021

Jurații iUmor l-au ales pe Andrei Garici în semifinală, după ce acesta a făcut un roast de senzație. El completează lista de 12 finaliști a sezonului 10.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter