Cosmin și Eliza Natanticu, prima ceartă la Asia Express: „Te enervezi...”

Publicat pe

Cosmin și Eliza Natanticu sunt protagoniștii primului conflict de la Asia Express. Sezonul 4 al popularei emisiuni a început sâptămâna trecută. Spre surprinderea tututor, nervii concurenților, care au fost puși la greu încercări încă din primele două ediții, iar nervii li s-au întins la maxim.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cosmin și Eliza Natanticu sunt protagoniștii primului conflict de la Asia Express. Simpaticii concurenți de la Asia Express au câștigat prima amuletă din competiție, iar acest lucru le-a permis să pornească cu un avantaj către cucerirea imunității.

Cosmin și Eliza Natanticu, prima ceartă la Asia Express: „Te enervezi...'Cosmin și Eliza Natanticu, prima ceartă la Asia Express: „Te enervezi...'

Cosmin și Eliza Natanticu sunt protagoniștii primului conflict de la Asia Express. Dar, se pare că, oboseala, lipsa mâncării și-au spus cuvântul. Având în vedere că le-a luat foarte mult să găsească la autostop o mașină i-a adus pe culmile disperării și au cedat nervos.

Cosmin și Eliza Natanticu, în conflict la Asia Express. Totul a pornit de la o mașină

Cosmin și Eliza Natanticu sunt protagoniștii primului conflict de la Asia Express. În primă instanță, Cosmin și Eliza au ajuns în portul greșit, așa că au coborât din autoturism și aici au început neînțelegerile.

În timp ce Cosmin Natanticu încerca în disperare să oprească o altă mașină, Eliza încerca să îi spună că ar trebui să facă autostopul pe strada principală.

Până la urmă, actorul a acceptat propunerea Elizei, actorul a acceptat propunerea soției sale, dar tot a ținut „comenteze', mai ales atunci când și-a dat seama că Eliza Georgescu a luat mult prea în serios competiția.

„Nici nu s-a întâmplat nimic și te enervezi aiurea, stai puțin, ce ne enervăm așa din nimic. Cred că ai luat asta cu competiția prea în serios și de asta ești așa. Stai un pic că abia am plecat de acasă', i-a spus Cosmin Natanticu.

Citește și: De ce s-au certat Cosmin Natanticu și Eliza Georgescu înainte să plece în Asia Express

Citește și: Ce cadouri a primit Simona Halep la cununia civilă

Citește și: Ana, sora Danielei Crudu, s-a căsătorit

Povestea de dragoste dintre Eliza și Cosmin Natanticu, de la Asia Express

Eliza și Cosmin Natanticu sunt un exemplu în rândul cuplurilor. Pe lângă iubirea pe care și-o oferă reciproc, sunt admirați pentru că se susțin mereu, în orice situație.

Bucurându-se de aceste două calități, cei doi au hotărât să participe împreună la aventura vieții lor, la Asia Express 4.

„La început ne-a fost mai greu când am întrat în competiție, însă ne-a ajutat mult. Adrenalina este cea care face toți banii în aceasta competiție.

Ne-a ajutat aceasta emisiune, cred ca ne-a mai apropiat. Ne-a plăcut foarte mult, am acceptat în fiecare zi. Ne-am învins limitele', a mărtuisit Eliza, soția lui Cosmin Natantiuc, potrivit Spynews.ro.

Competiția le-a sudat relația și acum vor să facă un copil

Dpă ce s-a întors din Asia Express, Eliza Natanticu a spus tuturor că este pregătită să devină mămică pentru prima dată și de asemenea, a mărturisit că ea și Cosmin lucrează de mai mult timp la acest aspect.

„Noi ne dorim un copilaș de ceva timp, însă nu este după cum ne dorim noi, ci după cum vrea Dumnezeu. După ce am ajuns acasă din ne-am reapucat din nou de proiecte. Ne dorim acum să facem un show online care să se numească.

Lucrăm acum la el, sperăm să aibă succesul pe care îl vrem noi doi pentru că punem suflet în tot ce facem acolo. Plus că în perioada următoare trebuie să lansez și o piesă și tot așa.

Cosmin a început și el cu show-urile de stand-up comedy pentru că a avut o pauză.

După cum știm cu toții a fost o perioadă destul de grea, în domeniul artistic, din cauza pandemiei. Ușor, ușor, începe însă să fie bine și pe plan profesional’, a declarat Eliza, soția lui Cosmin Natanticu, pentru Playtech.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter