Ce cadouri a primit Simona Halep la cununia civilă. Surpriza pregătită de Toni Iuruc

Publicat pe

Ce cadouri a primit Simona Halep la cununia civilă? Miercurea trecută, sportiva împreună cu Toni Iuruc au spus cel mai important „DA' din viațile lor. Aceștia au sărbătorit momentul printr-o petrecere la care au fost invitați 300 de oameni. Simona a primit o mulțime de cadouri despre care a vorbit în primele declarații de după nuntă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Simona Halep și Toni Iuruc au avut parte de cea mai frumoasă zi din viața lor miercurea trecută. Cei doi și-au unit destinele și au sărbătorit momentul alături de nume importante din showbizul românesc. Printre invitați s-a numărat și Ion Ion Țiriac, Ilie Năstase, dar și președintele Klaus Iohannis.

Ce cadouri a primit Simona Halep la cununia civilă. Surpriza pregătită de Toni IurucCe cadouri a primit Simona Halep la cununia civilă. Surpriza pregătită de Toni Iuruc

Petrecerea de cununie a avut loc în Fratelli, un club de lux din stațiunea Mamaia. Acum, tenismena a povestit despre cum s-a simțit în noaptea nunții, dar și ce cadouri a primit din partea invitaților.

Citește și: Simona Halep și Toni Iuruc, primele imagini din „săptămâna de miere'.Ce destinație au ales

Citește și: Cum a reacționat Simona Halep când Ion Țiriac a anunțat-o că nu vine la cununie:„I-a spus…'

Citește și: Alex Bodi a recunoscut că a înșelat-o pe Iulia Sălăgean cu Bianca Drăgușanu:„Sunt căsătorit doar o dată'

Citește și: Sorin Oprescu, internat cu COVID-19.Cum se simte fostul primar

Ce cadouri a primit Simona Halep la cununia civilă?

După ce Simona Halep le-a cerut invitaților să nu îi ofere bani la nuntă, aceștia au încercat să îi dăruiască sportivei cele mai frumoase cadouri. Tenismena a dezvăluit ce i-a plăcut cel mai mult, dar și ce invitați nu i-au adus ceea ce își dorea!

Printre cadourile îndrăgite de Simona se numără racheta de tenis primită de la Virginia Ruzici. Aceasta și-a dorit-o foarte mult, iar jucătoarea de tenis nu a stat pe gânduri și i-a oferit-o.

„Au fost rachetele de tenis de la doamna Ruzici. Au fost cadouri cerute. Am rugat-o să îmi dea o rachetă cu care a evoluat la Roland Garros.', a spus Simona.

Ion Țiriac și Ilie Năstase nu i-au adus cadoul de nuntă cerut

Toni Iuruc urmează să creeze o cameră specială pentru reușitele Simonei, în care să așeze toate trofeele, premiile și medaliile câștigate de aceasta. Mai mult decât atât, camera va fi precum un muzeu datorită faptului că milionarul vrea să expună rachetele de tenis folosite de jucători profesioniști precum Virginia Ruzici, Ion Țiriac și Ilie Năstase.

Soţul meu face o cameră, un fel de muzeu, cu toate trofeele mele, a fost dorinţa lui, nu a mea. Dorinţa mea a fost să facem această cameră la Constanţa, dar s-a schimbat planul şi este la Bucureşti. Toni a vrut o rachetă de-a domnului Ţiriac, una a domnului Năstase şi una de la doamna Ruzici. Până acum am primit doar de la doamna Ruzici, bărbaţii se lasă greu, observ', a mai spus Simona Halep.

„Am dansat mult'

În ceea ce privește starea de spirit a sportivei, aceasta declară că este extrem de fericită după nuntă. Cu atât mai mult, Simona a dezvăluit faptul că toată noaptea a fost pe ritmul de dans și că le-a oferit invitaților o altă imagine de a ei.

„Sunt într-un moment de euforie prelungit, pentru că sunt bucuroasă şi fericită de ceea ce se întâmplă în viaţa mea. M-am bucurat tare mult, am dansat foarte mult, mă dor tălpile încă', a spus Simona Halep.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter