Fotbalistul Răzvan Marin va deveni tată. Primele imagini cu iubita lui, însărcinată

Publicat pe

Fotbalistul Răzvan Marin va deveni tată. Cel mai valoros fotbalist român al momentului a primit poate cea mai frumoasă veste din viața sa. Mijlocașul echipei Cagliari și iubita lui vor deveni părinți, pentru prima dată. Cei doi îndrăgostiți sunt într-o relație de trei ani .

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Răzvan Marin va deveni tată. Iubita sa îi va dărui o fată. Sportivul a aflat sexul copilului în cadrul unei petreceri la care au participat familia și prietenii apropiați.

Fotbalistul Răzvan Marin va deveni tată. Primele imagini cu iubita lui, însărcinatăFotbalistul Răzvan Marin va deveni tată. Primele imagini cu iubita lui, însărcinată

Imaginile sunt filmate în urmă cu o lună, dar au fost publicate de abia acum.

Răzvan Marin va deveni tată. Sportivul a fost emoționat când a aflat sexul bebelușului

Răzvan Marin va deveni tată. Așa cum se poate observa în imagini, Răzvan Marin și nu a reușit să-și stăpânească emoțiile în momentul în care a văzut baloanele roz ridicându-se dintr-o cutie.

Răzvan Marin va deveni tată. La fel de emoționată a fost și Crina, ba chiar am putea spune că a fost uimită de veste. După ce a aflat sexul copilului, bruneta i-a sărit în braţe partenerului său, iar cei doi s-au îmbrăţişat minute bune.

Răzvan Marin va deveni tată. La fel de fericiţi au fost şi prietenii acestora care le-au transmis toate gândurile bune prin cateva sute de mesaje.

Citește și: Prințesa Beatrice a născut o fetiță!

Citește și: Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au logodit

Citește și: Alex Oianu de la Puterea Dragostei va deveni tătic!

Citește și: Nicolae Botgros suferă enorm după moartea soției

Cine este Crina, iubita lui Răzvan Marin

Crina este studentă la stomatologie, la București, și îl vizitează des în Italia pe iubitul ei, care o copleșește cu cadouri și flori de câte ori are ocazia. Când au timp, cei doi evadează în scurte vacanțe. 

Înainte de relația cu Crina, Răzvan Marin s-a iubit cu Elvira Zelca, o studentă la Facultatea de Arhitectură din Iași.

Răzvan Marin, cel mai bun pasator decisiv din Serie A

Românul și-a susținut afirmația prin ultimele două jocuri făcute la clubul italian, care a și schimbat recent antrenorul. Marin a oferit o pasă de gol în meciul cu Genoa și alta în partida cu Lazio, lucru care l-a propulsat în vârful clasamentului celor mai buni pasatori decisivi din Serie A.

După primele patru etape în campionatul italian, Marin e lider în clasamentul pasatorilor, cu trei assist-uri, la egalitate cu doi dintre cei mai buni jucători din Serie A, Nicolo Barella de la Inter Milano și Luis Alberto de la Lazio.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter