Nicolae Botgros suferă enorm după moartea soției: "Puterea mea zace în pământ"

Publicat pe

Nicolae Botgros suferă enorm după moartea soției sale. Lidia Bejenaru s-a stins din viața în urmă cu două luni, iar artistul nu poate trece peste pierderea suferită. O visează și este tot timpul în gândul lui, însă timpul petrecut fără ea îl apasă din ce în ce mai tare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În luna iulie, Lidia Bejenaru a murit din cauza unor probleme de sănătate. Nicolae Botgros a fost extrem de afectat la momentul respectiv. Nici la două luni de la moartea soției sale, artistul nu-și poate reveni.

Nicolae Botgros suferă enorm după moartea soției: "Puterea mea zace în pământ"Nicolae Botgros suferă enorm după moartea soției: "Puterea mea zace în pământ"

Lidia Bejenaru-Botgros, solista orchestrei „Lăutarii', a murit la vârsta de 68 de ani. Interpreta se confrunta cu probleme de sănătate, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva. În inima dirijorului a rămas un gol imens, întrucât acesta i-a fost alături soției sale mai bine de 53 de ani.

Citește și: Nicolae Botgros a luat decizia de a-și schimba viața radical, după decesul soției: „Prefer să las doar…'

Citește și: Nicolae Botgros a revenit pe scenă, la o lună după ce soția lui a murit. Cât de schimbat e dirijorul

Citește și: Prințesa Beatrice a născut o fetiță! Regina Elisabeta a II-a e străbunică a 12-a oară

Citește și: Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au logodit: „Îmi tremură genunchii'. Cum arată inelul

Nicoale Botgros suferă după moartea soției

Nicolae Botgros este devastat după moartea soției sale. La două luni de la deces, dirijorului nici nu îi vine să creadă că a pierdut-o pe femeia cu care și-a petrecut o viață întreagă.

În cadrul unui interviu, cu ochii în lacrimi, artistul a dezvăluit că nu s-a gândit vreo secundă că Lidia nu se va face bine.

„Nici nu m-am gândit că ea va deceda, nici ea nu a crezut că în două săptămâni o să aibă trei operaţii grele şi o să plece dintre noi! Nu a ştiut nici ea, nici eu, nici copiii, nici rudele apropiate, nici prietenii noştri, dar nici doctorii. Credeam că o să meargă acasă aşa ca după toate celelalte operaţii pe care le-am avut împreună, că a avut 12 intervenţii. Când îmi imaginez că a rămas Cornel fără mamă, îmi vine să ţip la cer', a declarat maestrul Nicolae Botgros pentru emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV. 

Durere este cu atât mai mare pentru Nicoale Botgros, întrucât Lidia Bejenaru era cea care îl susținea și îl iubea necondiționat. Acesta recunoaște că îi este din ce în ce mai greu fără ea.

„Puterea vine de Sus. Dumnezeu ne dă har, ne dă dar, dar ne dă şi putere şi dă omului atât cât poate să ducă el… Greu, foarte greu! Toţi îmi spun «Maestre, fii tare, fii puternic», dar puterea mea astăzi zace în pământ. Puterea mea a fost soţia. 50 de ani pe care i-am trăit împreună au fost o viaţă de om', a mai spus Botgros la Exclusiv VIP.  

Nicolae Botgros și-a visat soția

Nicolae Botgros a visat-o pe Lidia de două ori, de când aceasta a trecut în neființă. Devastat de durere, se gândește doar la momentele frumoase pe care le-au petrecut împreună și realizează faptul că tot ce a mai rămas sunt doar amintirile.

„Da, mi-a venit de două ori în vis. O dată m-a întrebat ce am în geantă. Aveam în geantă nişte pantofi femeieşti şi n-am înţeles ce era o pereche de pantofi. Şi ea mă întreba ce ai în geantă, eu am spus că e treaba mea ce am, n-am vrut să îi spun ce e. Ce înseamnă lucrul ăsta… Altădată mi-a venit în vis să facem dragoste şi dragostea asta şi până în ziua de astăzi o s-o ţin minte că am avut-o în viaţa noastră şi am fost nişte oameni care am trăit ca toată lumea', a mai spus Nicolae Botgros pentru emisiunea prezentată de Cristi Brancu.

sursă foto: Facebook și Captură Video

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter