De ce a bătut-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu: „M-a înjurat de bunica mea moartă!”

Publicat pe

De ce a bătut-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu? Relația celor doi a fost plină de momente tensionate, dramă și certuri care au condus la violență atât verbală, cât și fizică. De-a lungul timpului, diva a fost cea care a ieșit în fața publicului pentru a vorbi despre acest subiect, însă în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai', omul de afaceri a putut să își justifice gesturile față de fosta soție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au avut o relație de iubire extrem de complicată. Cei doi au fost căsătoriți, au divorțat, însă au continuat să își petreacă timpul împreună chiar și după despărțirea oficială. După mai multe episoade violente, Bianca Drăgușanu a pus punct relației cu omul de afaceri, iar acum cei doi nu își mai vorbesc.

De ce a bătut-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu: „M-a înjurat de bunica mea moartă!'De ce a bătut-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu: „M-a înjurat de bunica mea moartă!'

Invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai' de la Kanal D, Alex Bodi a avut ocazia să explice, din punctul lui de vedere, motivele care au stat la baza violențelor în cuplu. Acesta nu a mai discutat niciodată despre acest subiect!

Citește și: Alex Bodi a recunoscut că a înșelat-o pe Iulia Sălăgean cu Bianca Drăgușanu:„Sunt căsătorit doar o dată'

Citește și: Imagini din vila lui Alex Bodi.Costă mai mult de jumătate de milion de euro

Citește și: Nicolae Botgros suferă enorm după moartea soției:„Puterea mea zace în pământ'

Citește și: Inna a arătat tot la The Artist Awards!Ținuta controversată pe care a purtat-o

De ce a bătut-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu?

Alex Bodi și-a spus pentru prima dată opinia referitoare la violențele dintre el și fosta lui soție. Violențe pe care le-a recunoscut, dar cărora le-a găsit justificare. Potrivit acestuia, se pare că blondina era extrem de agresivă și că, de cele mai multe ori, chiar ea începea bătaia. Mai mult, omul de afaceri susține că regretă momentele în care a lovit-o și susține că nu are nicio scuză pentru comportamentul său. Cu toate acestea, Alex a ținut să menționeze motivele care au stat la baza problemelor dintre cei doi:

„În primul rând cred că nu am nicio scuză. Să compar forța unui bărbat de 110 kilograme. Dar să dau eu într-o femeie trebuie să existe o sumedenie de provocări. Pentru că un om calm, la locul lui, un om care nu-și dorește scandal sau violență, trebuie să fie provocat ca să recurgă la așa ceva.', a spus acesta.

Gelozia, motivul principal

Acesta a recunoscut că motivul principal din spatele violențelor era gelozia. Deși totul pornea de la o simplă ceartă, lucrurile degenerau rapid și se finaliza cu o adevărată tragedie!

Majoritatea episoadelor noastre de ceartă au fost din cauza geloziei. E adevărat că și ea sărea la bătaie, iar eu nu aveam cum o menajez. Când tu ca femeie nu simți să mă tratezi ca pe un bărbat și vrei să te comporți cu mine de la egal la egal, eu încercam să te opresc. În rest, nu am făcut nicio pasiune să dau în ea, Doamne ferește.', a spus Alex Bodi.

Alex Bodi: „Sofia mă iubea'

De multe ori au existat discuții referitoare la faptul că Alex Bodi ar fi lovit-o pe Bianca de față cu fiica ei. Acesta neagă toate aceste acuzații și susține că fata lui Victor Slav chiar îl îndrăgea pe acesta.

Am avut cred că două episoade violente între noi, pentru că ea mă lovea prima, mă înjura. Repet, nu există scuză, eu nu am avut alte antecedente cu alte persoane. Referitor la spune mama dânsei, mă certam cu Bianca și ea a chemat Poliția, dar Poliția a venit degeaba. Au constatat că nu există agresiunea, pentru că eu pe mama Biancăi nu am atins-o niciodată. Am avut un schimb de replici, e adevărat, dar sub nicio formă nu am făcut scandal în fața fiicei ei. Eu sunt tată și nu aș face așa ceva, ba chiar Sofia mă iubea' , a continuat acesta.

Bianca Drăgușanu l-ar fi înjurat de bunica lui moartă!

Se pare că momentele în care afaceristul își ieșea din minți erau acelea în care Bianca exagera și întrecea limitele impuse de el. Alex Bodi a povestit un episod în care fosta lui soție l-ar fi înjurat de bunica lui moartă, lucru care l-a scos din minți.

„Dacă tu vrei să stingi un foc, pui apă peste el, nicidecum nu pui benzină că așa nu ai cum să-l stingi. Dacă ea își dorea cu adevărat să evite…La fel și eu, poate un bărbat m-ar putea bate și sunt în pericol și știu că depinde de mine ca să evit, o să evit. Ultima dată m-a înjurat de bunica mea care a murit și nu ai cum. Recunosc, nu mă pot numi bărbat, dar nu am bătut-o din plăcere sau să încerc să o domin. Niciodată. Au fost niște certuri, niște altercații între noi și escaladau într-un foc care nu mai putea fi controlat. Îmi pare rău, i-am spus și ei'a mai spus afaceristul. 

Alex Bodi consideră că lucrurile puteau fi remediate, între el și Bianca Drăgușanu

Acesta a subliniat faptul că lucrurile ar fi putut remediate dacă ar fi existat înțelegere din partea Biancăi. Cu atât mai mult, omul de afaceri ține să menționeze că ar fi avut nevoie de un echilibru în viața sa pentru ca întreg mariajul să dureze.

„Ca să dau un exemplu referitor la mine, nu mă consider un bărbat că am lovit o femeie. Nu am vreo satisfacție, la mine nu există satisfacție. Tot echilibrul acesta se rupe în momentul în care vezi că femeia de lângă tine nu te mai respectă, nu ține cont. Dacă ea știa menajeze lucrurile…Să spunem că eu sunt o persoană vulcanică, colerică, dacă tu mă cunoști și îmi ști caracterul, de ce nu vrei să eviți lucrurile astea.', a spus el.

Bianca Drăgușanu a anunțat că îi face plângere la Poliție lui Alex Bodi, dar…

În momentul în care s-a aflat că Bianca a fost bătută de Alex Bodi, aceasta a anunțat că face plângere la Poliție.

„Îi fac plângere la poliție pentru hărțuire. Pentru că a încercat să intre în locuința mea și regret că nu am făcut-o acum câteva zile, când a intrat în salon după mine. Ar trebui să-i fie rușine, că pretinde că e un tată și un om de afaceri. Se pune cu iubitul meu la masă. Ba îmi trimite flori, ba mă urăște, ba se autoumilește.

Acum o lună de zile îmi trimitea flori și îmi spunea că sunt o femeie frumoasă, azi trimite videouri cu mine, a declarat Bianca, pe data de 29 mai, pentru Cancan.ro.

La doar câteva zile distanță, pe data de 2 iunie, Bianca Drăgușanu a oferit alte declarații pe marginea acestui subiect: „Ce spune el poate fi părerea lui adevărată, din moment ce eu am fost abordată, trebuia să apelez la Poliție si să fac o plângere, dar nu am făcut asta și am dat-o pe prietenie, i-am răspuns la telefon. Dar eu întotdeauna i-am prezentat adevărul. În momentul asta este blocat,  nu aș mai avea ce să vorbesc cu el. Mi-a dovedit că atunci când zic alo' mă compromit.', a spus Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran și arhivă VIVA

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter