Loredana Groza, primele declarații despre starea sa de sănătate, după ce a fost internată: "Corpul mai cedează..."

Publicat pe

Loredana Groza a ajuns de urgență la spital. Artista a decis să vorbească despre problemele de sănătate cu care se confruntă în ultima perioadă. Astfel, pe rețelele de socializare le-a spus fanilor motivul pentru care a ajuns pe patul de spital.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În urmă cu doar câteva zile, Loredana Groza a fost luată cu ambulanța. Îndragita cântăreață se pare că se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Care este starea ei la momentul actual?

Loredana Groza, primele declarații despre starea sa de sănătate, după ce a fost internată: "Corpul mai cedează..."Loredana Groza, primele declarații despre starea sa de sănătate, după ce a fost internată: "Corpul mai cedează..."

Ultima perioadă a fost extrem de plină pentru Loredana Groza. Artista a trebuit să onoreze mai multe concerte, iar acest lucru a epuizat-o. În urmă cu puțin timp, cântăreața a fost luată cu salvarea. Astăzi le-a spus internauților care este starea ei de sănătate.

Citește și: Loredana Groza a fost luată cu salvarea. Cum se simte acum

Citește și: Loredana Groza, dedicație specială la nunta Simonei Halep: „Suntem prietene, îi transmit să…'

Citește și: Cine este Ionuț Rusu, bărbatul pentru care Viviana Sposub și Ruxi Opulenta de la Bravo, ai stil!, s-au certat

Citește și: Oana Roman, mărturisiri tulburătoare despre începuturile relației cu Marius Elisei: „I-a căzut părul, avea găuri peste tot'

Loredana Groza, primele declarații despre starea de sănătate după ce a fost internată

Loredana Groza și-a speriat fanii, după ce a postat o fotografie cu ea din salvare. La momentul respectiv, îndragita artistă nu a dat prea multe detalii despre starea ei de sănătate.

Însă, în urmă cu puțin timp, jurata X Factor a scris un mesaj pe contul său socializare. Loredana Groza le mulțumește fanilor pentru grija purtată, dar și pentru mesajele transmise. În continuare, aceasta a mai precizat faptul că oboseala din ultima perioadă și-a spus cuvântul.

A avut parte de extrem de multe concerte în ultima perioadă, ceea ce a însemnat că timpul pentru odihnă a fost limitat. Astfel, după o perioadă epuizantă, corpul Loredanei Groza a cedat.

La momentul actual, cântăreața se simte mult mai bine și este în perioada de recuperare.

'Dragii mei, vă mulțumesc pentru mesaje și grijă! Perioada aceasta a fost una plină de concerte, evenimente, înregistrări, filmări, fapt care mă bucură, însă și corpul mai cedează căteodată și îți atrage atenția că are nevoie de o pauza. Din fericire, sunt mult mai bine acum!', a spus Loredana Groza pe Instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter