Bianca Rus, primele declarații despre divorț: "Am scăpat de un om violent"

Publicat pe

Bianca Rus a fost căsătorită pentru o perioadă extrem de scurtă de timp. La momentul respectiv, toată spunea că a durat mai mult divorțul decât căsnicia în sine. Îndragita artistă și-a deschis sulfetul și a vorbit despre mariajul eșuat și motivul despărțirii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cântăreața Bianca Rus a avut parte de o nuntă ca în basme, însă după doar câteva luni a decis să divorțeze de bărbatul alături de care își vedea întreaga viață. În cadrul unui interviu, fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities a vorbit deschis despre căsnicia ei, dar și motivul pentru care a decis să pună stop relației.

Bianca Rus, primele declarații despre divorț: "Am scăpat de un om violent"Bianca Rus, primele declarații despre divorț: "Am scăpat de un om violent"

Bianca Rus a fost căsătorită cu Antonio Luigi Gottschling. Căsnicia nu a durat prea mult, întrucât bărbatul începuse să devină violent, iar discuțiile în contradictoriu erau la ordinea zilei. Astfel, după doar câteva luni, artista a decis să divorțeze de soțul ei.

Citește și: Bianca Rus are probleme grave de sănătate din cauza înfometării și a dietelor: „Am trecut prin perfuzii”

Citește și: Bianca Rus, prima apariție alături de noul iubit: „Suntem frumoși împreună'

Citește și: Minodora a pus-o la punct pe Bianca Rus: „Nu poate să cânte nimic fata asta, se strofoacă'

Citește și: Nicolae Botgros suferă enorm după moartea soției: „Puterea mea zace în pământ”

Bianca Rus vorbește despre divorț

Bianca Rus s-a căsătorit cu Antonio Luigi Gottschling în 2018. La doar o lună de la evenimentul spectaculos, artista a decis să înainteze actele de divorț dintr-un motiv de-a dreptul șocant.

Ei bine, se pare că bărbatul, cunoscut drept „Giani', avea probleme serioase cu alcoolul. De cele mai multe ori, acesta făcea scandal, iar Bianca Rus nu a mai suportat.

A fost victima abuzului fizic, iar în momentul în care și-a dat seama că nu poate să își petreacă toată viața lângă el, cântăreața a decis să divorțeze. La momentul actual, este fericită cu alegerea făcută și este recunoscătoare că a scăpat de un om violent.

„Mă bucur, și îi mulțumesc lui Dumnezeu, că am scăpat de un om violent, un om care m-a agresat, un om care a agresat niște bătrâni și i-a amenințat că-i omoară, le-a distrus ușa, l-a luat poliția în cătușe de la bătrânii respectivi. Pe baza alcoolului, tot timpul era sub influența alcoolului. M-a agresat și pe mine, a spart totul în casă', declara solista în perioada divorțului.

Cântăreața vrea să devină mămică

În cadrul unui interviu, Bianca Rus a dezvăluit faptul că iubește și este iubită. Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste și se gândește să îmbrace pentru a doua oară rochia de mireasă.

Totodată, se pare că în discuție s-a adus vorba și de un copil. Aceasta își dorește destul de tare să devină mămică în perioada următoare și susține că are deja un nume pregătit.

„Referitor la omul de lângă mine vă spun că e frumos . Deocamdată mă concentrez asupra sănătății, dar aștept să fiu cerută în căsătorie și să îmbrac din nou rochia de mireasă. Nu îmi este teamă să fac acest pas, nu iese din prima, iese din a doua, știi cum e.  Nu știu dacă este visul meu cel mare să mă mai mărit din nou. Mă văd mămică, mi-ar plăcea să am și fetiță și băiețel. Să îi cheme cum va alege viitorul meu soț, dar la fetiță mi-ar plăcea Miriam și la băiețel mă mai gândesc.
Tot timpul am fost înnebunită după fetițe, după rochițe, după tot ce e feminin și frumos, dar mi-ar plăcea să am și un băiețel și, cine știe, poate la anul vă dau vestea cea mare', a mai precizat Bianca Rus pentru Cancan.

sursă foto- Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter