Bianca Rus, prima apariție alături de noul iubit: „Suntem frumoși împreună”

Publicat pe

Bianca Rus pare că și-a găsit fericirea în brațele unui fotbalist. Cei doi au participat la botezul fiicei Sânzianei Buruiană, unde au avut și prima lor apariție oficială împreună. Bianca Rus a acceptat să dea câteva detalii despre nou ei iubit și relația lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Bianca Rus nu și-a mai ținut iubitul ascuns și au avut prima lor apariție oficială. Cei doi îndrăgostiți au participat la botezul fiicei Sânzianei Buruiană, iar vedeta a făcut primele declarații despre noul iubit și despre relația lor.

Bianca Rus, prima apariție alături de noul iubit: „Suntem frumoși împreună'Bianca Rus, prima apariție alături de noul iubit: „Suntem frumoși împreună'

Bianca Rus, prima apariție cu noul iubit

Bianca Rus nu mai este singură și pare că este foarte îndrăgostită. Cântăreața a avut prima apariție cu noul ei iubit care este fotbalist.

Citește și: De ce a dispărut Bianca Rus, după operația de micșorare a stomacului.

Citește și: Minodora a pus-o la punct pe Bianca Rus:

Citește și: Cristian Marinescu și Maria de la Puterea Dragostei s-au împăcat!

Citește și: Alex Bodi și Oana Marica nu se mai ascund.

Cei doi au participat împreună la botezul fiicei Sânzianei Buruiană, de unde Bianca Rus a făcut și primele declarații despre relația lor. După cum chiar ea a declarat, aceștia se cunosc de foarte mult timp și se pare că vedeta îl place foarte mult.

Da, suntem frumoși împreună. Referitor la băiat, este un prieten de-al lui Zuluf, e fost fotbalist, nu cred că îl cunoașteți că nici el nu vă cunoaște pe voi. E un tip super, dacă nu era super nu stăteam la discuții. Ne știm de foarte mult timp', a spus Bianca Rus pentru Antena Stars.

Bianca Rus: „Îl iubesc foarte mult'

În urmă cu două luni, Bianca Rus publica prima fotografie alături de noul iubit, însă chipul acestuia era ținut ascuns. Artista spunea la acea vreme că ea și bărbatul misterios formează un cuplu de ceva vreme și că îl iubește foarte mult.

Este o persoană foarte dragă mie băiatul cu care m-am pozat pe Facebook. Eu îl iubesc foarte mult, dacă e o persoană dragă mie, îți dai seama. Îl iubesc, îmi e drag… Lui îi permit să pună mâna pe mine așa'.

Nu pot să-ți momentan nimic, doar că e cea mai dragă persoană sufletului meu și mai multe detalii vă dau altădată. Ne cunoaștem de foarte mult timp, de-o viață. Acum s-a aprins flacăra iubirii', spunea atunci Bianca Rus.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter