Alex Bodi și Oana Marica nu se mai ascund. Cum au fost filmați într-un club

Publicat pe

Alex Bodi și Oana Marica par că formează unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz. După ce au petrecut prima lor vacanță la Cannes, cei doi au fost surprinși din nou în club. Toate indiciile arată că au început o relație, chiar dacă nu au confirmat încă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Deși Alex Bodi și Oana Marica alias Bunesa nu au confirmat până acum existența unei relații amoroase între ei, cei doi nu se feresc de ochii lumii și se lasă surprinși în ipostaze tandre.

Alex Bodi și Oana Marica nu se mai ascund. Cum au fost filmați într-un clubAlex Bodi și Oana Marica nu se mai ascund. Cum au fost filmați într-un club

Alex Bodi și Oana Marica, surprinși din nou împreună

Inițial, Alex Bodi și Oana Marica au fost surprinși împreună într-un club din Capitală. La scurt timp după, cei doi au avut și prima lor vacanță împreună într-un loc de vis: la Cannes.

Citește și: Alex Bodi și Oana Marica au plecat împreună în vacanță.

Citește și: Nadine, dramă neștiută! Cu ce s-a ocupat, de fapt, în SUA:

Citește și: Cum arată acum Jane Seymour și Joe Lando, din Dr.

Citește și: Câți bani câștigă Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite, la hotelul lui Cristi Borcea de la mare

Alex Bodi și Oana Marica nu au postat fotografii în care apar împreună de la Cannes, însă totul a fost confirmat într-un InstaStory postat de Bunesa, în care vocea afaceristului se auzea pe fundal.

Acum, la scurt timp după ce vacanța s-a încheiat, Alex Bodi și Bunesa au fost surprinși din nou împreună, într-un club. Aceștia se îmbrățișau și se sărutau pasional, fără să le pese că sunt văzuți de multă lume.

Alex Bodi și Justyna Gradek s-au despărțit de curând

Nu cu mult timp în urmă, Alex Bodi a fost văzut la brațul unei domnișoare poloneze. Relația lor nu a durat prea mult și imediat după, afaceristul a fost văzut împreună cu Oana Marica.

Ruptura dintre Alex Bodi și Justyna s-a produs la scurt timp după ce în spațiul public a apărut informația conform căreia poloneza este căsătorită cu un luptător MMA.

Soțul Justynei a aflat de relația polonezei cu Alex Bodi din presă și a fost complet șocat. Acesta a declarat că nu a existat un divorț între ei și că, având un program foarte încărcat, stă destul de puțin timp acasă.

Bună seara, nu vreau să mint, este adevărat, suntem în continuare căsătoriți. Pentru mine este un șoc tot ceea ce se întâmplă, am aflat totul din media. Nu am nimic ce să mai spun, nici nu mai am ce să mai spun ceva‘, a spus luptătorul MMA, pentru Antena Stars.

FOTO: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter