Alex Bodi și Oana Marica au plecat împreună în vacanță. Afaceristul s-a despărțit de Justyna

Publicat pe

Alex Bodi a făcut o nouă cucerire. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu și Oana Marica au fost văzuți împreună într-un club, acum câteva seri. Cei doi se află acum în prima lor vacanță, la Cannes, de unde au publicat fotografii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Alex Bodi nu a stat pe gânduri după despărțirea de Justyna Gradek și a făcut o nouă cucerire. De această dată, Oana Marica alias Bunesa a fost cea care i-a furat inima afaceristului.

Alex Bodi și Oana Marica au plecat împreună în vacanță. Afaceristul s-a despărțit de JustynaAlex Bodi și Oana Marica au plecat împreună în vacanță. Afaceristul s-a despărțit de Justyna

Cei doi au publicat fotografii de la Cannes, locul în care își fac prima vacanță împreună. Deși nu apar în niciuna unul alături de celălalt, Oana Marica a confirmat că sunt împreună într-o scurtă vacanță.

Alex Bodi și Oana Marica, prima vacanță împreună

Alex Bodi nu stă pe gânduri și face cucerire după cucerire. Cea care se bucură acum de toată atenția afaceristului este Oana Marica alias Bunesa.

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre ultimele întâlniri cu Alex Bodi:

Citește și: Victor Slav a intervenit când Bianca a fost în scandal cu Alex Bodi:

Citește și: Cum a reacționat Elena Marin după ce Zanni a câștigat Survivor 2021:

Citește și: Ce face Zanni cu premiul de 50.000 de Euro câștigat la Survivor:

Cei doi au plecat împreună în prima loc vacanță, în calitate de cuplu. Deși inițial nu era nimic sigur, Bunesa a confirmat că se află împreună la Cannes.

Oana Marica a publicat un videoclip pe Instagram ce a confirmat faptul că se află la Cannes alături de Alex Bodi. Vocea afaceristului s-a auzit pe fundalul filmulețului postat de Bunesa.

Pui ceva în seif aici, vrei?', o întreba Alex Bodi pe Oana Marica.

Bianca Iordache: „Nu e un bărbat asumat'

Fosta iubită a lui Alex Bodi, Bianca Iordache, nu are cuvinte de laudă atunci când vine vorba despre afacerist.

Bianca Iordache îi reproșează lui Alex Bodi faptul că schimbă femeile foarte des și că nu este asumat în nicio relație. Deși cei doi au fost împreună pentru ceva timp, Alex Bodi nu a fost un bărbat asumat pe tot parcursul relației.

Afaceristul s-a arătat deranjat de spusele Biancăi Iordache și i-a adresat un cuvânt jignitor, în direct. Tânăra nu a stat pe gânduri și i-a dat replica afaceristului.

Relația a durat mai mult, asumarea a durat 4 zile. El nu știe săracul încotro s-o ia, înainte înapoi, vine să-mi explice mie lucrurile astea.. de ce mai vorbim, de ce mă mai cauți. Mă deranjează că nu e un bărbat asumat cum pretinde că este, știam că vorbește cu domnișoara Justyna, nu dorm pe mine', a spus Bianca Iordache la Antena Stars.

De altfel, se pare că afaceristul nu mai are vreo legătură nici cu Justyna Gradek, șatena focoasă alături de care se afișa în urmă cu doar câteva săptămâni, pe litoralul românesc. Cei doi nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare și, potrivit surselor, încercările afaceristului de a impresiona supermodelul din Polonia au eșuat lamentabil. Acum, Alex Bodi s-a reorientat către Oana Marica alias Bunesa, alături de care se află în Cannes.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter