Sore a revenit la PRO TV, prezintă Vorbește Lumea: „Am mare încredere în gașca noastră”

Publicat pe

După ce a lipsit două spătămâni din televiziune, Sore a revenit la PRO TV, acolo unde prezintă emisiunea „Vorbește lumea'. Vedeta nu este străină de acest rol, mai ales că a debutat ca actriță în serialul „Pariu cu viața', la același post TV.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Sore a revenit la PRO TV și prezintă, alături de Cove, emisiunea „Vorbește lumea'. Adela Popescu a fost nevoită să plece de la cârma emisiunii, însărcinată fiind, și i-a predat ștafeta Lorei. Ulterior, artista a preferat să renunțe la acest proiect pentru a se concentra asupra proiectelor personale, iar emisiunea „Vorbește lumea' s-a transformat în „Gașca Vorbește lumea'.

Citește și: Sore, imobilizată la pat în urma unui accident suferit pe terenul de tenis. „Acum sunt pedepsită'

Citește și: EXCLUSIV! Sore, despre presiunea de a fi slabă: 'Mi-am auzit vorbe de tipul «vai, dacă nu o sa îți revii repede la silueta inițială o să fie rău pentru cariera ta!»'

Citește și: Sore, transformare neașteptată la trei ani după ce a născut. Cântăreața a ajuns să cântărească 55 de kilograme

Citește și: Sore și iubitul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cine este vedeta care i-a ajutat să fie împreună: 'A ținut să mă facă fericită'

Astfel, Theo Rose, Veve și Sebastian Coțofană s-au alăturat proiectului de la ProTV, iar Sore a fost prima vedetă care i s-a alăturat lui Cove în calitate de prezentator și iată că a revenit și în această săptămână prezintă, din nou, „Vorbește lumea'. „Începem săptămâna în care împlinim 6️⃣ ani cu o prezență tare dragă nouă. ? Bine ai revenit, Sore', au comunicat membrii echipei, pe pagina de Facebook a emisiunii.

Sore a revenit la PRO TV, prezintă Vorbește Lumea: „Am mare încredere în gașca noastră'Sore a revenit la PRO TV, prezintă Vorbește Lumea: „Am mare încredere în gașca noastră'

Sore prezintă „Vorbește lumea' la ProTV

„Mă leagă multe amintiri de începutul acestei emisiuni, când am făcut parte din echipă pentru prima dată. Am mare încredere în gașca noastră frumoasă, abia aștept distracția zilnică alături de ei și îmi doresc să aducem soarele cu noi, în fiecare dimineață', a transmis Sore, la începutul „Gașca Vorbește lumea'.

De altfel, Gabriel Coveșanu, „Cove', s-a bucurat nespus să o aibă pe Sore alături în calitate de prezentator, după o perioadă de câteva săptămâni în care blondina nu a apărut la ProTV.

Sore a slăbit 20 de kilograme, înainte să revină în televiziune. Ce dietă a ținut

„Vreau să vă spun că, dacă există ambiție, orice pe lumea asta este posibil. După naștere, acum 3 ani, cântăream 76 de kg (poza 1). La 2 ani după (în cea de-a doua poză), 55 kg, și așa mă mențin și acum. Nu trebuie să te înfometezi, nu trebuie să trăiești în sală, trebuie doar să fii determinat, să nu faci exces din nimic, să fii pozitiv și sa îți proiectezi scopul. Doar așa îl poți atinge.

Da, nu am mai mâncat de 4-5 ori pe zi, doar de două ori, uneori și o dată, din cauza programului, dar nu m-am abținut de la paste, cartofi și dulciuri.

Doar le-am consumat moderat. Nu am mers zi de zi la sală, dar am făcut squash, wakeboard, snowboard și am dansat pe scenă, cu voi în fața scenei. Am făcut Vela și Crio, două proceduri care îmbină masajul cu temperaturi crescute, respectiv foarte joase.

Deci, da! Orice e posibil, fetelor! Never say never și în niciun caz să nu vă fie rușine de voi și de corpul vostru, indiferent prin ce schimbări trece', a transmis cântăreața, pe Facebook.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter