Sore, imobilizată la pat în urma unui accident suferit pe terenul de tenis. „Acum sunt pedepsită”

Publicat pe

Clipe de panică pentru Sore, care s-a accidentat la tenis, sport ce îl practică regulat, pentru a se menține în formă. Artista a postat pe contul de socializare un mesaj, în care le mărturisește fanilor că este nevoită să stea la pat, pentru recuperare.

Artista merge la tenis regulat, însă, recent a avut parte de o accidentare, în urma căreia și-a luxat piciorul. Vedeta a anunțat pe contul de socializare, că este nevoită să stea la pat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Sore, imobilizată la pat în urma unui accident suferit pe terenul de tenis. „Acum sunt pedepsită'Sore, imobilizată la pat în urma unui accident suferit pe terenul de tenis. „Acum sunt pedepsită'

Sore s-a accidentat pe terenul de tenis , iar acum este nevoită să stea în pat ca să se recupereze. Mai mult, aceasta a anunțat că în acest weekend va susține un concert, așa că trebuie să urmeze cu strictețe sfaturile medicilor.

Citește și: Jojo dezvăluie cum a cucerit-o Paul Ipate și motivul pentru care nu s-au căsătorit:„Eu nu îl iubesc pentru numele lui’/ EXCLUSIV

„Da, mi-am luxat glezna la tenis. M-a durut foarte tare. Şi acum sunt pedepsită să stau cel puţin două zile cu piciorul ridicat pe pernă. Mie dacă-mi iei activitatea, mi-ai luat 90% din energie…evident. Nu-mi place să stau, dar fac toate lucrurile, vreau să fiu cuminte, pentru că duminică am concert”, a povestit Sore pe o reţea de socializare.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter