După ce a slăbit colosal, Oana Roman are nevoie de operație: ”Am o problemă”

Publicat pe

Oana Roman a dezvăluit că peste câteva luni va suferi o intervenție chirurgicală. Fiica lui Petre Roman le-a spus fanilor ei de pe Instagram că are un conplex de care vrea să scape, drept urmare aceasta va ajunge pe masa de operație.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman a organizat pe Instagram o sesiune de întrebări, fiind dispusă să răspundă curiozităților urmăritorilor ei. Partenera lui Marius Elisei a fost întrebată dacă mai are complexe în ceea ce privește aspectul fizic.

Mai ai complexe în ceea ce privește aspectul tău fizic?', a fost întrebarea unui internaut, la care Oana Roman nu a ezitat să răspundă.

După ce a slăbit colosal, Oana Roman are nevoie de operație: 'Am o problemă'După ce a slăbit colosal, Oana Roman are nevoie de operație: 'Am o problemă'

Vedeta a spus că niciodată nu a avut complexe legate de corpul ei, însă a dezvăluit că are o sigură problemă de care va scăpa cât mai curând. Drept urmare, Oana Roman a spus că va fi supusă unei intervenții chirurgicale, în toamnă.

Citește și: Oana Roman o dă în judecată pe Vica Blochina, după ce a jignit-o:”Va trebui să răspundă pe cale legală”

Citește și: Oana Roman, prima declarație despre cearta cu Vica Blochina:„M-a dezamăgit foarte tare'

Citește și: Ce face Zanni cu premiul de 50.000 de Euro câștigat la Survivor:„Vreau să mă mut de la cămin!'

Citește și: Andrei Dascălu de la Survivor, prima reacție după ce Zanni a câștigat:„Am sperat până în ultimul moment'

Oana Roman se va opera în toamnă

Oana Roman le-a spus urmăritorilor ei că își va face o operație de abdominoplastie. „Eu complexată n-am fost niciodată, am o singură problemă pe care vreau să mi-o rezolv, iar pentru asta o să fac în toamnă o abdominoplastie. În rest eu complexe n-am avut', a spus Oana Roman pe Instagram.

Abdominoplastia reprezintă o operatie care are ca spot îndepărtarea excesului de piele, dar și a grăsimii de la nivelul abdomenului inferior. Abdominoplastia este recomandată celor care la nivelul jumatății inferioare a abdomenului au un exces de grăsime și piele care nu pot fi îndepărtate prin prin dietă sau sport.

Cu toții știm că, în ultimul an, Oana Roman a slăbit foarte mult, iar tocmai acesta s-ar putea să fie și motivul pentru care vedeta a ales să recurgă la operația de abdominoplastie.

De ce s-au împăcat Oana și Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei au decis să mai dea o șansă iubirii și s-au împăcat. Mulți s-au întrebat care este, de fapt, motivul care a stat la baza împăcării dintre cei doi. Vedeta a explicat de ce au luat această decizie.

Oana Roman a transmis că nu și-a dorit să discute decizia nici măcar cu familia. Chiar și prietenii apropiați au aflat din postările lor.

Foarte multă lume, inclusiv prieteni și familie, ne întreabă cum și de ce ne-am împăcat. De ce? Pentru că am luat această decizie doar noi împreună fără să simțim nevoia să o discutăm cu nimeni, nici măcar cu familia sau prietenii apropiați. Toți au aflat și au văzut din postările noastre. Este poate un gest egoist din partea noastră, dar am dorit să facem acest pas doar noi cu noi. Am refuzat, ca și atunci când ne-am despărțit, orice invitație la vreo emisiune în care să vorbim despre asta și nu am făcut niciun fel de discuție publică pe această temă', a scris Oana pe Instagram.

Am luat o decizie gândită și asumată și am făcut ce am simțit amândoi pentru binele și împlinirea noastră ca familie. Mulțumim celor care ne-au trimis mesaje și gânduri frumoase', a mai adăugat vedeta.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter