Sore și iubitul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

Viața artistei Sore s-a schimbat complet de când l-a întâlnit pe iubitul ei, dar și de când a devenit mamă pentru prima dată. Cântăreața a dezvăluit cine este persoana care a făcut ca ei doi să fie împreună, dar a vorbit și despre fericirea pe care o simte de o lungă perioadă de timp.

Chiar dacă este într-o agitație continuă, Sore iubește ceea ce face și în acest mod reușește să îmbine toate lucrurile pe care le are de făcut și să aibă timp și pentru familia ei. Artista a povestit cine este persoana care i-a aranjat o întâlnire cu Mircea Julean. Alina Eremia este cea care a pus la cale totul și s-a asigurat că prietena ei va fi pe mâini bune. În aceste momente, Sore se consideră o norocoasă și se bucură din plin de viața frumoasă pe care o alături de iubitul ei și de fetița lor.

'Viața e la fel de aglomerată. Mă împart între concerte, evenimente,ședințe foto și familie, dar îmi place, adică nu mă plâng. Sincer, nu știu ce făceam cu timpul meu înainte să am copil, pentru că aveam foarte mult timp liber pe care îl pierdeam aiurea. Acum îmi dau seama cât este de important să faci fiecare lucru la timpul lui. Mă bucur foarte tare că atunci când eu voi avea 35 de ani, copilul meu va avea 10 ani. În momentul în care am întâlnit persoana potrivită care a știut să mă privească așa cum sunt și să mă învețe niște lucruri, mi-am dat seama că mi-aș fi dorit lucrul acesta de la 20 de ani. Adică să nu trebuiască să mai sufăr, să mă îndrăgostesc de cine nu trebuie, să mi se pară totul dramă, dramă. Aș fi dorit să trăiesc fericirea asta mai repede. A fost o întâlnire pusă la cale de Alina Eremia care a ținut să mă facă fericită și i-a ieșit foarte bine. Nu prea ne certăm, iar dacă ne certăm… ne certăm pe prostii. Nu avem motive serioase de ceartă. Copilul este apogeul iubirii noastre. E un copil foarte dulce și bun. E foarte amuzantă. Deocamdată ne este bine așa. Am intrat într-un echilibru cu totul. E cea mai frumoasă perioadă din viața mea.', a declarat Sore pentru Antena Stars.

Sore, iubitul și fetița lor

Sore, iubitul și fetița lor

Citește și: Sore s-a mutat în casă nouă. De ce a schimbat patru case în ultimii trei ani și cum arată noul apartament

FOTO: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro