Sore s-a mutat în casă nouă. De ce a schimbat patru case în ultimii trei ani și cum arată noul apartament

Publicat pe de Oana Popoiag

Teama de schimbare este una din cele mai des întâlnite frici, dar frumoasa blondă este străină de acest sentiment. Recent, Sore s-a mutat în casă nouă, împreună cu iubitul și fetița lor, Erin, marcând astfel a patra mutare din ultimii trei ani. Vedeta ne-a povestit cum decurge procesul de acomodare pentru familie și cum arată casa cea nouă.

Sore s-a mutat în casă nouă, iar noi nu am ratat ocazia de a afla de la ea cum s-a acomodat familia în apartamentul proaspăt 'inaugurat'. Mai cu seamă că VIVA! a vizitat-o pe Sore la una din casele în care a locuit anterior, cu foarte puțin timp înainte ca aceasta să afle că este însărcinată cu Erin, fetița sa în vîrstă de doi ani.

Sore s-a mutat în casă nouă. Cum a reacționat fetița ei când a văzut apartamentul

Vedeta ne-a povestit că s-a acomodat foarte bine cu noua casă și că mutările frecvente nu o obosesc defel: 'Să știi că e până la urmă și o terapie foarte bună. În momentul în care trebuie să te muți îți dai seama că țineai prea multe lucruri cu care nu ai ce face. E un soi de curățenie generală în haine, aparaturi și multe alte obiecte care se strâng într-o casă. Ajungi în noua casă și realizezi câte prostii de care nici nu știai puteai să ții. Ce-i mai trist e atunci când demontezi patul sau muți canapeaua și îți dai seama în ce mizerie trăim cu toții, frate! Și stai să te gândești de ce strănuți…Îngrozitor! (râde)

Știam de la vizita anterioară pe care i-am făcut-o lui Sore acasă la ea că iubitul său poate crea obiecte de mobilier având ca inspirație Pinterest, așa că am fost curioși să aflăm ce a meșterit pentru noua casă. 'Noptiera făcută de el din două scânduri este în continuare în stânga patului. Acum lucrează la un proiect pentru terasa apartamentului, își dorește foarte tare să extindă bucătăria pe terasă, să creeze o zonă de barbeque și chiar zilele trecute voia să monteze o ghirlantă de beculețe pe tavan', a povestit Sore.

Cât despre Erin, iată cum s-a derulat procesul de acomodare al micuței: 'Erin a pășit ușor neîncrezătoare în noua casă, s-a uitat în stânga și în dreapta. Am luat-o în brațe, am dus-o la fereastră și i-am arătat că exact în fața blocului  e un loc de joacă imens, adică un parc. Ceea ce pentru ea a fost cel mai important lucru și de atunci e foarte fericită.'

foto: arhiva VIVA!

Citește și:

Corina Caragea a făcut o mărturisire neașteptată la VIVA! Party 2018: 'Nici n-am apucat să mă uit în oglindă'

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter