Corina Caragea a făcut o mărturisire neașteptată la VIVA! Party 2018: ”Nici n-am apucat să mă uit în oglindă”

Publicat pe de Oana Popoiag

Aflată la VIVA! Party 2018 împreună cu colegele sale de la Știrile PRO TV, Corina Caragea a făcut o mărturisire neașteptată. Cunoscută pentru frumusețea și aparițiile sale impecabile, se pare că bruneta petrece de fapt foarte puțin timp în fața oglinzii.

Prezentatoarea știrilor din sport este una dintre cele mai constante prezențe la petrecerile VIVA!, aparițiile sale fiind de fiecare dată apreciate. Cu toate acestea, la VIVA! Party 2018, Corina Caragea a făcut o mărturisire neașteptată. Contrar aparențelor, vedeta nu pierde foarte mult timp atunci când se pregătește pentru un eveniment monden.

Corina Caragea a făcut o mărturisire neașteptată

Întrebată cât timp a petrecut pregătindu-se pentru eveniment, vedeta a răspuns: ' Foarte puțin, în general nu stau să pierd timpul, am încredere în cei care mă înconjoară, mă las pe mâna lor. Chiar vorbeam cu cineva adineauri, nici nu am apucat să mă uit în oglindă. Nu stau mult pe gânduri, merg mai mult pe less is more, nu mă complic. Cred că mai important e să port eu hainele, nu ele pe mine.'

Vedeta ne-a mai mărturisit la cea de-a 19-a ediție a petrecerii VIVA! că tot 19 ani avea și ea când a intrat în televiziune, fiind în primul an de facultate.'Nu obișnuiesc să mă uit înapoi, ci numai înainte. Îmi place să cred că am învățat din greșeli. Atunci aveam de partea mea tinerețea, prospețimea, acum am alte atuuri, pe care le-am câștigat cu timpul', ne-a povestit Corina.

Corina a venit la petrecere cu colegele sale de la Știrile PRO TV, Ramona Păun, Ramona Păuleanu, Ioana Cosma și Diana Enache, în urma discuției cu aceste concluzia noastră fiind că fetele de la știri 'have more fun'. Urmărește video ca să vezi despre ce e vorba.

Citește și:

Andreea Bănică l-a luat de soţ pentru a doua oară pe Lucian Mitrea. Totul la VIVA! Party 2018

Andreea Bălan şi George Burcea la VIVA! Party 2018. Cum se descurcă cu micuţa Ella – EXCLUSIV

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter