Andreea Raicu aşteaptă să devină mamă: "Sper ca atunci când voi fi însărcinată..."

Publicat pe

Andreea Raicu aşteaptă să devină mamă. Vedeta este foarte concentrată pe cariera sa şi pe proiectele pe care le are în derulare, dar nu uită şi de viaţa personală. Alături de Laura Cosoi s-a gândit la momentul în care va rămâne însărcinată şi va deveni mamă!

Nu vorbeşte prea des despre viaţa personală, despre familie sau despre relaţiile pe care le-a avut. De data aceasta însă, cu ocazia petrecerii date de Laura Cosoi înainte de a naşte, Andreea Raicu a recunoscut că vrea să devină mamă, una liniştită şi echilibrată precum prietena sa.

Într-o imagine postată în mediul online, Andreea Raicu zâmbeşte şi stă cu mâna pe burtica de gravidă a Laurei. Mulţi spun că dacă atingi o femeie însărcinată, burta ei, vei avea şi tu în curând un copil. Rămâne de văzut dacă se va întâmpla asta!

„Mai e puţin😍 Rar am văzut o viitoare mămică atât de relaxată, atât de calmă şi atât de veselă. Sper ca atunci când voi fi însărcinată să pot fi la fel ca Laura😍 #RaicuLifestyle #InvataSaFiiTu #MomToBe#Friendship #BabyShower”, a notat Andreea în dreptul imaginii.

Laura Cosoi se află deja în luna a noua de sarcină, mai are foarte puţin până când îşi va strânge în braţe fetiţa. Cosmin Curticăpean, partenerul său, a declarat că ar vrea să asiste la naştere. Aşteptăm marele moment!

Mesajul lui Tily Niculae pentru viitoarea mămică Laura Cosoi

Tily Niculae şi Laura Cosoi au o prietenie de ani de zile. S-au cunoscut foarte bine pe platourile serialului „La Bloc” unde au jucat împreună. Tily a avut un mesaj pentru prietena sa, viitoare mămică.

„Nu ştiu neapărat dacă am sfaturi pentru Laura, pentru că Laura este mult mai mare decât mine şi atunci cred că perioada în care vine fetiţa ei pe lume…vine într-o perioadă în care Laura este foarte asumată şi cred că va fi foarte relaxată. Pe lângă faptul că şi-a dorit enorm de mult să aibă un copil, e şi într-o perioadă zen. Vârsta îşi spune cuvântul.”, a declarat exclusiv pentru VIVA! Tily.

 

Foto: Facebook, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter