Brigitte așteaptă termenul de divorț, dar i-a pus lui Ilie Năstase o condiție, pentru împăcare: "Să se pocăiască!"

Publicat pe

Azi se ceartă, mâine se împacă. Încurcate sunt căile dragostei, am putea spune. În ultima perioadă, între Ilie Năstase și Brigitte Sfăt situația este destul de incertă. Brigitte a depus actele de divorț, iar acum așteaptă termenul. Deocamdată pare nu mai fi nicio cale de întoarcere, dar nu se știe niciodată ce s-ar putea întâmpla.

Pentru o posibilă împăcare, Brigitte Sfăt i-a pus condiții de împăcare lui Ilie. Una dintre acestea este ca el să se pocăiască, însă fostul tenismen nu i-a dat încă un răspuns clar. Acum că este femeie singură, vedeta încearcă să se bucure cât mai mult de acest statut și iese de fiecare dată când are ocazia.

Este prima oară în viața mea când sunt singură și încerc să mă bucur de perioada asta. Ies în oraș, nu dau explicații nimănui. Când eram cu Ilie nu prea ieșeam singură, sau, dacă ieșeam, el știa mereu unde sunt și ce fac. Divorțul merge mai departe, sau cel puțin așa cred acum. Aștept să se dea termenul. Am mai vorbit cu Ilie, suntem în relații bune, avem multe treburi de rezolvat împreună, ținem legătura, așa cum este normal. Nu știu niciodată ce îmi rezervă viitorul, vreau să trăiesc prezentul. Nu aș putea spune dacă mă împac cu Ilie sau nu… I-am pus mai multe condiții, dacă vrea să ne împăcăm, dar cea mai important este să se pocăiască. Eu am trecut la religia penticostală și, dacă ar face și el asta, ne-am împăca. Mi-a spus că se gândește…', ne-a dezvăluit Brigitte Năstase.

Deocamdată, în viața lui Brigitte Sfăt nu și-a făcut apariția niciun alt bărbat, chiar dacă are o mulțime de admiratori. Brigitte și Ilie Năstase vorbesc și se văd în continuare, chiar dacă nu mai locuiesc împreună. Acum, vedeta se gândește doar la prezent și trăiește fiecare clipă din viața ei, fără a se mai uita în spate.

Citește și: Nu îi este rușine cu nimic. Cu ce se ocupa Brigitte Năstase înainte să fie celebră / EXCLUSIV

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter