Nu îi este rușine cu nimic. Cu ce se ocupa Brigitte Năstase înainte să fie celebră / EXCLUSIV

Publicat pe de Diana Stamen

Soția lui Ilie Năstase este o femeie care muncește de dimineața până seară, însă aceasta nu a avut bani dintotdeauna și nu îi este deloc rușine de asta. Brigitte Năstase a mărturisit cu ce se ocupa înainte să fie celebră, iar banii chiar erau o problemă pentru ea la vremea respectivă.

Dacă acum are o situație financiară bună, Brigitte Sfăt a trecut și prin perioade mai grele în viața ei. Vedeta a început să muncească încă de la vârsta de 16 ani și nu s-a ferit nici măcar o secundă să recunoască asta. 'Eu am muncit și muncesc. Umblu foarte mult să aduc marfă la magazin. Stau și până la 4 dimineața și muncesc. Mie îmi e frică doar de Dumnezeu. Eu muncesc de la 16 ani. Am făcut meditații și am făcut și curățenie în case. Dădeam meditații la 2 copii la matematică, română și germană. Mie nu-mi este rușine cu absolut nimic. Sunt o femeie independentă căruia îi place să muncească', a dezvăluit Brigitte Năstase, în exclusivitate, pentru Revista VIVA!. În prezent, Brigitte are mai multe afaceri prin țară. Încă soția lui Ilie Năstase este o femeie independentă care nu se ferește de muncă.

După separarea de Ilie Năstase, Brigitte se întreține singură

Ilie Năstase încerca să-i facă toate poftele soției sale și să o vadă fericită. Fostul tenismen era cel care plătea întreținerea casei, șoferul și programările la coafor ale vedetei. După ce s-au separat, Brigitte Sfăt nu depinde de nimeni și încearcă să le ofere copiilor ei un trai cât mai bun. 'Cât timp am fost căsătorită cu el ne-am ajutat. Mutându-mă separat e mult mai greu. Ilie era cel care plătea șoferul, filipineza, coaforul, benzina. Era mult ușor recunosc. Nu mai pot să fac investiții cum făceam înainte. Am șofer, filipineză, angajați de plătit.', a declarat Brigitte Năstase.

Brigitte și Ilie Năstase

Brigitte și Ilie Năstase

FOTO: Facebook

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter