Mihai Petre şi Elwira au dezvăluit sexul bebeluşului. Sunt în culmea fericirii

Publicat pe

Mihai Petre şi Elwira, părinţi din nou. Foarte bucuroşi, cei doi au dezvăluit în direct sexul celui de-al doilea copil al lor. Sarcina evoluează foarte bine, mămica este sănătoasă, nerăbdătoare să îşi strângă copilul în braţe. 

Elwira, soția coregrafului Mihai Petre, este însărcinată pentru a doua oară. Fericita veste a fost dată chiar de ea pe una dintre paginile sale de socializare. Elwira (36 de ani) și Mihai (38 de ani)  mai au împreună o fetiță, Catinca. Faimosul coregraf de la 'Dansez pentru tine' și 'Uite cine dansează' și soția lui vor primi în familie o fetiţă. Detaliile în acest sens au fost date de cei doi într-o emisiune TV.

„Cred că este fetiţă!”, a spus Elwira la „Vorbeşte lumea”, la Pro TV.

Mihai Petre şi Elwira mai au o fetiţă

Pe Catinca nu o vei găsi pe Google. Nici pe rețelele sociale ale părinților, nici în foto­grafiile de vacanță care circulă pe net, nici în paginile revistelor. Ea este fetița datorită că­reia Mihai este acum mai puțin coleric, iar Elwira are cu cine vor­bi în poloneză.

Mihai Petre şi Elwira, despre începuturile relaţiei lor

„A trebuit sa schimbam mereu apartamentul. Stateam cu chirie si tin minte ca cel mai mult ne deranja faptul ca trebuia sa ne mutam. Am schimbat 3 case, doar ca ultima, cea in care stam acum, e chiar a noastra. Eu sunt din Bucuresti, dar nu mai vroiam sa stau cu parintii, asa ca a trebuit sa fac fata si acestor probleme. Iar ca sa-ti raspund la intrebare, am sa-ti spun ca nu ne certam aproape deloc. Fiecare dintre noi are responsabilitatile sale: Elwira le are pe cele mai multe, iar eu trebuie sa spal masinile si sa duc gunoiul. Mari responsabilitati mai am…”, a spus Mihai Pentru Revista VIVA!. Iată interviul.

Foto: Arhiva VIVA!

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter