Simona Halep a plecat în vacanţă în Croaţia! Cine o însoţeşte pe campioană

Publicat pe

Simona Halep a plecat în vacanţă, în Croaţia. După o perioadă plină de turnee, de victorii meritate, dar şi de înfrângeri, campioana noastră a decis să ia o mică pauză şi să se relaxeze departe de România, la malul mării. A ales o ţară din Europa, deşi ar putea călători oriunde! 

Nu are parte de o escapadă prea lungă, căci jucătoarea noastră va reveni în circuitul feminin pe 23 septembrie, când va începe turneul de la Wuhan, programat în China. Înainte însă de a pleca spre Asia, acolo unde va sta până la finalul lunii octombrie, când se termină Turneul Campioanelor, Simona a plecat câteva zile în vacanţă.

Destinaţia aleasă de ea este Croaţia, acolo unde se relaxează alături de fratele ei şi soţia acestuia. Ei se află la Dubrovnik, după cum a dezvăluit cumnata sportivei, printr-o postare pe Instagram. Nici Simona nu a stat departe de reţele de socializare, aceasta a postat mai multe imagini cu ea. Apare îmbrăcată într-o rochie nude cu flori fucsia, lejeră, care îi vine perfect. A ales să accesorizeze outfitul cu o pereche de stilleto nude.

Ţinuta îi vine perfect mai ales să poartă mereu un zâmbet care atrage numai lucruri bune.

Ai citit şi declaraţiile inedite făcute de campioană? Simona Halep, despre cel mai important moment pe plan personal. E împlinită

Aşa arăta Simona Halep în copilărie. Campioana avea părul scurt

Cu ocazia începutului noului an şcolar, campioana noastră a decis să arate tuturor fanilor săi o imagine cu ea, de când era foarte micuţă, de când avea chiar doi sau trei ani. Cert e că ochii săi erau la fel de frumoşi şi atunci ca şi acum!

Foto: VIVA!, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro