Aşa arăta Simona Halep în copilărie. Campioana avea părul scurt

Publicat pe

Aşa arăta Simona Halep în copilărie. Cu ocazia începutului noului an şcolar, campioana noastră a decis să arate tuturor fanilor săi o imagine cu ea, de când era foarte micuţă, de când avea chiar doi sau trei ani. Cert e că ochii săi erau la fel de frumoşi şi atunci ca şi acum!

Pe 10 septembrie a început un nou an şcolar, toţii copiii şi-au pus ghiozdanele în spate şi şi-au reîntâlnit colegii, învăţătorii, profesorii. Cu acest prilej, şi Simona a simţit o urmă de nostalgie pentru vremurile apuse, mai exact de când era o fetiţă inocentă, care mergea poate pentru prima oară la grădiniţă.

Într-o imagine postată pe Instagram apare ea, cu ochii albaştrii, mari îndreptati în dreapta, probabil cineva îi distrăgea atenţia. Se poate observa că nu avea părul lung, ca acum, ci era tunsă destul de scurt, cu breton. Purta haine de iarnă, groase, chiar şi fular şi căciulă. Toate viu colorate, ca pentru o micuţă veselă şi ambiţioasă care a devenit astăzi Simona Halep, cea pe care o ştie lumea întreagă.

„În urmă cu mulţi ani!”, a scris Simona chiar pe imagine. Ne-am dat seama cât se bucură să vadă aceste poze, la fel şi noi! Nu puteam trece neobservată o fotografie aşa de preţioasă cu numărul 1 mondial în tenisul feminin.

Citeşte şi Simona Halep, despre cel mai important moment pe plan personal. E împlinită. A făcut declaraţii despre viaţa personală.

Simona Halep, în postura de antrenor de tenis

Campioana noastră, după ce a câştigat primul Grand Slam din carieră, s-a relaxat în Bucureşti, dar a şi petrecut alături de prieteni. Acum a revenit pe terenul de tenis unde a oferit lecţii unei micuţe, este nimeni alta decât nepoţica sa. 

Foto: Facebook, Instagram

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter