Prima imagine cu chipul fetiței Laurei Cosoi. Micuța Rita are ochii mamei sale

Publicat pe de Diana Stamen

Astăzi, micuța Rita face trei luni de când a venit pe lume și de când le umple viața de bucurie părinților ei. Laura Cosoi a făcut publică prima fotografie cu chipul fetiței sale, iar ochii Ritei sunt precum cerul. Se pare că fetița moștenește trăsturile frumoase ale mamei sale. 

Imaginea cu fetița actriței este spectaculoasă. Micuța Rita este atât de inocentă și atât de frumoasă. Viața Laurei Cosoi și a lui Cosmin Curticăpean s-a schimbat radical de când minunea lor, Rita, a venit pe lume. Fericirea lor este acum măsurată în tot ceea ce înseamnă fiica lor. De trei luni, fetița cuplului reușește să le pună zâmbetul pe buze tuturor membrilor familiei.

'Rita, trei luni de fericire', a scris Laura Cosoi la imaginea cu fetița ei. Sentimentul de a fi mamă este unic, iar bucuria pe care o simte un părinte este greu de explicat. Sentimentele, trăirile, momentele frumoase din viața lor se amplifică de când au devenit părinții micuței Rita.

Prima imagine cu chipul fetiței Laurei Cosoi. Micuța Rita are ochii mamei salePrima imagine cu chipul fetiței Laurei Cosoi. Micuța Rita are ochii mamei sale

Citește și: Laura Cosoi şi-a botezat fetiţa în Maramureş. Toţi prietenii apropiaţi au participat

FOTO: Facebook 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter