Laura Cosoi şi-a botezat fetiţa în Maramureş. Toţi prietenii apropiaţi au participat

Publicat pe

Laura Cosoi şi-a botezat fetiţa în Maramureş. Prima zi de toamnă a fost de-a dreptul specială pentru vedetă şi soţul ei. Fiica lor a fost creştinată în faţa lui Dumnezeu. Evenimentul a fost deosebit, au participat toate rudele, prietenii şi apropiaţii. Petrecerea a fost şi ea la înălţime, diferită de cele obişnuite. 

1 Septembrie va fi o zi pe care Laura Cosoi nu o va uita. Rita, fetiţa sa, a fost botezată într-o biserică din Baia Sprie. Decorul a fost deosebit, băncile au fost ornate cu flori , invitaţii au primit şi câte un cadou simbolic.

„Zi de sărbatoare pentru familia noastră! Am ales pentru botezul Ritei biserica romano catolicî din Baia Sprie! 🙌🏻🕊 #dragoste #binecuvantare#Rita”, a notat Laura în dreptul imaginilor încărcate pe Instagram.

Ziua următoare, vedeta a arătat pentru prima dată chipul micuţei saşe, ce-i drept, de la depărtare. Cosmin, ea şi Rita sunt în biserică, foarte apropiaţi, ca o adevărată familie. Toţi au purtat ţinute lejere, Laura optând pentru o rochie cu dantelă.

La eveniment au participat şi prietenii apropiaţi, printre care Stephan Pelger, Aylin Cadir. Andreea Raicu a scris un mesaj special.

„Azi este despre Rita, minunata fetita a Laurei @lauracosoi, despre dragoste si traditii. Sunt extrem de bucuroasa ca sunt alaturi de ei intr-un moment atat de frumos si important din viata lor. „

Laura Cosoi şi-a botezat fetiţa în Maramureş. Toţi prietenii apropiaţi au participatLaura Cosoi şi-a botezat fetiţa în Maramureş. Toţi prietenii apropiaţi au participat

Petrecerea în cinstea Ritei

După slujba religioasă, toţi invitaţii au fost invitaţi la petrecere. Acolo s-au pregătit la ceaun mâncăruri tradiţionale, iar masa a fost umplută cu tot felul de prăjituri de casă.

Laura Cosoi s-a fotografiat alăptându-şi fetiţa

În urmă cu câteva luni, vedeta a adus pe lume o micuţă perfect sănătoasă, voioasă. Imediat, mama sa a arătat poze cu ea, însă i-a ascuns chipul. Acum, Rita a fost fotografiată la sânul mamei sale, în public. Fanii imediat au reacţionat. 

Foto: Facebook, Instagram 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă