Ashley Benson confirmă relația cu Cara Delevingne printr-un scurt comentariu pe Instagram

Publicat pe de Alina Dan

La câteva săptămâni distanță de când au fost fotografiate sărutându-se, pe un aeroport londonez, Ashley Benson confirmă relația cu Cara Delevingne printr-un scurt comentariu pe Instagram. Benson a scris comentariul 'a mea' la o imagine cu Delevingne și, ulterior, a plusat.

Iar replică, Delevingne a comentat la cea din urmă postare pe instagram a lui Benson, confirmând, la rândul ei, relația. Delevingne și Benson au mers împreună la International Film Festival de la Toronto și s-au lăsat fotografiate.

Pe 1 mai, anul acesta, cele două au fost fotograpiate pentru prima dată de paparazzi plecând împreună de la un concert Lauryn Hill, care a avut loc la Apollo Theater din New York. În acea perioadă, se zvonea că Delevingne are o relație cu Paris Jackson, însă atunci ea nu se afla cu ele.

Trei zile mai târziu, pe 3 mai, Benson a postat pe Instagram un selfie cu ea si  Cara Delevingne. Iar dovezile cu privire la relația lor au continuat, fără ca vreuna dintre ele să o asume public. Din acest motiv, fotrografii au fost mereu pe urmele lor, surpinzând detalii care să confirme ipoteza relației amorose. Astfel, totul, de la strângeri de mână discrete, în public, și până la o jachetă recunoscută de fanii lui Delavingne ca apărând în mai multe contexte comune celor două, ori un medalion cu inițiala C, purtat de Ashley Benson, a conturat tot mai bine zvonul.

Acum, cele două, în modul la fel de jucăuș în care au ales să se afișeze până acum, își recunosc povestea de iubire.

 

 

 

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă