Alex Velea spune adevărul despre sarcina Antoniei: ”Avem destui copii”

Publicat pe

În ultimele zile, în presă au apărut zvonuri despre o posibilă sarcină a Antoniei. Este însărcinată sau nu este însărcinată celebra artista?! Răspunsul l-a dat chiar Alex Velea, în emisiunea TV la care este coprezentator. O rochie puțin lărguță a indus pe toată lumea în eroare.

Imaginea de mai jos a stârnit un val de suspiciuni în rândul internauților. Antonia a purtat o rochie maro cu buline, puțin lărguță, care se așeza lejer pe corpul vedetei. Nu a durat mult, iar fanii cuplului au fost curioși dacă artista lor preferată este însărcinată. Alex Velea a lămurit pe toată lumea și a spus adevărul despre cel de-al patrulea membru al familiei.

„Am fost în Shanghai. Ne-a invitat la un show de modă, l-am cunoscut pe Tommy Hilfiger. Iubita mea a luat un interviu, am fost la show, am făcut și câteva poze. Am fost nași, eu și iubita mea, pentru niște prieteni foarte buni. Nu, nu am lăsat-o pe Antonia încă o dată însărcinată. Dacă stau și eu altfel, ziceți că sunt obez. Rochia nu a avut un cordon ca să-i sublinieze talia de viepse. Avem destui copii, trei e o cifră norocoasă, să mai facă și alții. Nu este însărcinată iubita mea',  a spus Alex Velea la Antena 1.

Antonia, Alex Velea, Dominic și Akim

Antonia, Alex Velea, Dominic și Akim

Într-adevăr, croiul pe care îl are rochia purtată de Antonia duce pe toată lumea cu gândul la o posibilă sarcină, însă cu siguranță ne-ar fi anunțat dacă se întâmpla vreo schimbare în viața lor. Vedeta deja este mamă a trei copii și consideră că este suficient, însă niciodată să nu spui niciodată.

Akim, băiețelul cel mic al cuplui, a început grădinița

Akim a crescut și a venit timpul ca el să meargă la grădiniță. Alex Velea l-a însoțit pe micuț, iar acesta a început să plângă atunci când tatăl lui a fost nevoit să plece.  „Nu-mi venea să cred că a sosit și ziua în care Akim va merge la grădi. L-am luat de mânuță, nu în brațe, și am intrat cu el, am stat puțin și apoi ne-au poftit educatorii afară. Am stat puțin, a început să plângă.', a mărturisit artistul la „Acces Direct'.

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter