Prima imagine cu fetița Cameliei Potec. Micuţa poartă un nume deosebit

Publicat pe

Prima imagine cu fiica Cameliei Potec. În urmă cu o săptămână, fosta campioană a adus pe lume întâiul său copil, o fetiţă care va purta un nume deosebit, cu însemnătate. Sportiva a publicat acum şi prima poză cu micuţa, chiar din spital. 

Deşi naşterea era programată mai târziu, micuţa Cameliei Potec s-a grăbit să vină pe lume, să îşi cunoască familia, dar mai ales pe cea care i-a dat viaţă. Cu siguranţă şi tăticul a aşteptat cu emoţii marele moment care a venit chiar în ziua de 4 septembrie. Anunţul l-a făcut Roxana Ciuhulescu, pe pagina sa de Facebook. Ea a spus tuturor că prietena sa şi-a dus la piept minunea. 

Iată că au trecut şapte zile de atunci, o săptămână de când Camelia şi Caelia Ioana, căci acesta este numele fetiţei, trăiesc împreună. Sportiva a spus că a fost o perioadă mai grea de acomodare. Se pare că încă se află în spital, probabil au existat mici probleme. Situaţia însă este stabilă, se pregătesc să meargă spre casă, pentru ca micuţa să îşi cunoască restul familiei, naşii şi apropiaţii.

„Astăzi am împlinit o săptămâna și am decis împreună să va salutăm   #Caelia #Ioana
Chiar dacă am avut o săptămâna mai grea de acomodare, acum suntem bine și ne pregătim să plecăm spre casă. Abia așteptăm să ne cunoaștem toți membrii familiei, nașii, prietenii și să creștem că să facem mișcare #CaeliaIoana #babygirl #mybabygirl #myhappiness#mylove”, a scris proaspăta mămică pe Facebook.

 

Citeşte AICI care este cea mai mare teamă a Cameliei Potec. A recunoscut în EXCLUSIVITATE pentru VIVA!.

Cine e tatăl copilului Cameliei Potec

De peste un an de zile, fosta înotătoare trăieşte o poveste de dragoste alături de tatăl primului său copil, un bărbat misterios. În aproximativ patru luni ei îşi vor cunoaşte bebeluşul. VIVA! a aflat cu ce se ocupă acesta!

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter