Camelia Potec a născut o fetiță de nota 10

Publicat pe

Sportiva Camelia Potec a născut, în această dimineață, o fetiță de nota 10. Anunțul a fost făcut, în social media, de către Roxana Ciuhulescu, uan dintre cele mai bune prietene ale înotătoarei.

'Bucurie mare astăzi! S-a născut o viitoare campioană, o fetită frumoasă ca mama ei care a primit nota 10 la naștere. ☺️
De astăzi, prietena mea @cameliapotec a intrat în rândul mămicilor. Te îmbrățișez dragă Camelia și îi urez pruncuței viață lungă și frumoasă alături de părinții ei! ☺️❤️
P.S. Poate ne încuscrim ', a scris Roxana Ciuhulescu.

Camelia Potec a avut o sarcină dificilă

Într-un interviu acordat revisei VIVA!, Camelia Potec povestea că sarcina i-a cam dat bătăi de cap, cel puțin în primul trimestru. 'Primele trei luni au fost foarte dificile. Mi-a fost foarte rău și foarte greu. Am fost extenuată, nu mi-au ieșit bine nici analizele, mă refer la calciu și am avut și o anemie. Nu ceva grav, dar am fost la limita de jos… Am avut noroc că a fost și iubitul meu alături de mine și m-a susținut și așa am trecut mai ușor peste asta.Și iată că am ajuns în luna a cincea și acum mă simt mai bine', ne-a povestit campioana olimpică.

Însă,  bucuria de a deveni mamă a umbrit orice neplăcere și a păstrat în sufletul Cameliei doar momente fericite.

'Să știi că mi-am dorit de mult și chiar mă speriasem de fândul că-mi va fi foarte greu. Știi cum e, eu sunt înotătoare, la noi apar multe probleme de ordin feminin. Cistite netratate la timp sau netratate corespunzător, că noi nu avem voie să luăm toate medicamentele… Și chiar am crezut că va fi gre. Dar uite că s-a întâmplat rapid, spre surprinderea mea', ne-a spus Camelia Potec.

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter