Simona Halep, în postura de antrenor de tenis. Cui îi dă lecţii campioana - FOTO

Publicat pe

Simona Halep, în postura de antrenor de tenis. Campioana noastră, după ce a câştigat primul Grand Slam din carieră, s-a relaxat în Bucureşti, dar a şi petrecut alături de prieteni. Acum a revenit pe terenul de tenis unde a oferit lecţii unei micuţe, este nimeni alta decât nepoţica sa. 

Astăzi, 18 iunie, la o săptămână de când a adus cupa de la Roland Garros la Bucureşti, a intrat din nou pe terenul de tenis. Campioana noastră pare că a reluat antrenamentele pentru următoarele campionate. Nu mai este mult şi din nou o vom vedea jucând. Alături de ea este o fetiţă specială.

Se pare că Simona Halep este pentru prima dată antrenor de tenis. Ea îi oferă lecţii nepoatei sale, micuţa pe care o îndrăgeşte atât de mult. Amândouă au rachete de tenis şi pantofi sport. Simona a încărcat mai multe poze pe Instagram, iar fanii i-au oferit în scurt timp zecii de mii de like-uri.

„Giving my 1 st tennis lesson ❤️😍 #babyT #myangel #🎾☺️”, a scris Simona Halep în dreptul imaginilor.

Simona Halep, în postura de antrenor de tenis. Cui îi dă lecţii campioana - FOTOSimona Halep, în postura de antrenor de tenis. Cui îi dă lecţii campioana - FOTO

Simona Halep, despre cel mai important din viaţa personală

Campioana noastră a povestit că sâmbătă, pe arena de tenis din Paris a trăit cel mai frumos moment din cariera sa. Despre viaţa personală nu vorbeşte prea des, mereu o auzim să povestească despre meciurile sale, despre tehnica de joc, însă mai rar despre cum îşi petrece timpul liber sau cum se relaxează.

Simona a dezvăluit acum cea mai importantă şi frumoasă secundă din viaţa sa pe plan personal. A venit din partea familiei sale deosebite care mereu a sprijinit-o.

Foto: Hepta, Instagram

Ești pasionat de tenis? Tot ce trebuie să știi despre cum să alegi racheta de tenis și tipurile de teren de tenis 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter