Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu, despre fetiţa lor: "Doreşte să stea cât mai mult cu noi!"

Publicat pe

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu, despre fetiţa lor. Invitaţi la VIVA! Party 2018, cei doi ne-au povestit despre micuţa lor Petra, despre programul pe care îl are. Mai târziu o să meargă la grădiniţă, deocamdată stau în familie. Iată dezvăluirile!

Mădălin Ionescu ne-a povestit că micuţa Petra vrea să stea cât mai mult timp cu ei, să meargă la plimbare, să citească. Ştie că micuţa trebuie să aibă un program bine stabilit, însă habar nu are cum o să fie atunci când va creşte. Nu va fi autoritar atunci când îi va prezenta primul iubit.

Ştefania, fiica lui cea mare, a ieşit la mai multe întâlniri deja, dar nu i-a făcut încă cunoştinţă cu niciunul dintre pretendenţi.

„Bunica ne ajută, noi am fost destul de implicaţi, foarte implicaţi, în creşterea Petrei, i-am fost amândoi alături. Amândoi ne-am luat aşa o pauză profesională. Pe la trei ani o să meargă la grădiniţă.”, a declarat exclusiv pentru VIVA!” Cristina Şişcanu.

„Mai e timp până atunci (n.r. prima întâlnire), sper să nu fiu (n.r. tată autoritar). Prima e Ştefania acum, a avut mai multe întâniri deja, şi vom vedea ce se va întâmpla cu Petra. Simt că va fi destul de determinată, hotărâtă şi nu cred că vom avea prea multe şanse să ne impunem în faţa ei aşa că…eu cred că Petra va fi foarte pe drumul ei, dacă pot să spun asta.”, a adăugat Mădălin Ionescu.

 

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu – Familia care a cucerit online-ul

După 16 ani de televiziune, Mădălin Ionescu a decis să ia o pauză, pentru a petrece timp cu familia sa! Petra e un copil tare norocos. Nu doar că are cea mai însorită cameră din reședința soților Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, dar are și o familie numeroasă care gravitează în jurul ei.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter