Simona Halep, despre cel mai important moment pe plan personal. E împlinită - VIDEO

Publicat pe

Simona Halep, despre cel mai important moment. Simona Halep şi-a prezentat cupa cucerită la Paris luni, când a ajuns în Bucureşti. În faţa a 20.000 de fani, campioana noastră s-a bucurat enorm. Acum, cu ocazia lansării campaniei „Grijă pentru copii 2018”, a făcut declaraţii inedite. 

Campioana noastră a povestit că sâmbătă, pe arena de tenis din Paris a trăit cel mai frumos moment din cariera sa. Despre viaţa personală nu vorbeşte prea des, mereu o auzim să povestească despre meciurile sale, despre tehnica de joc, însă mai rar despre cum îşi petrece timpul liber sau cum se relaxează.

Simona a dezvăluit acum cea mai importantă şi frumoasă secundă din viaţa sa pe plan personal. A venit din partea familiei sale deosebite care mereu a sprijinit-o.

„Cea mai fericită secundă? Oare? Sâmbătă, pe terenul de tenis, bineînţeles, când am ridicat trofeul, dar, în viaţa personală atunci când s-a născut nepoţica mea.”, a declarat jucătoarea noastră de tenis.

 

Simona Halep e împlinită pe plan profesional

„Despre sport pot să spun că, la acest turneu, chiar în finală, la set şi 2-0, am simţit că dacă nu reacţionez şi nu schimb ceva, nu schimb tactica jocului, o să pierd din nou finala, aşa că am încercat să fiu mai agresivă, să merg spre fileu, să fiu mai relaxată, şi să dau importanţă fiecărui punct. Atunci am schimbat soarta meciului şi am reuşit victoria”, a mai declarat Simona.

Campioana a oferit aceste declaraţii în cadrul lansării campaniee Grija pentru copii 2018 – Job de o secundă. Organizația Salvați Copiii România împreună cu partenerii săi lansează consumatorilor săi o nouă provocare în cadrul campaniei Grijă pentru copii: aceea de a-și lua un #Jobdeosecundă în sprijinul copiilor născuți prematur!

Campania Grijă pentru copii, care a ajuns, anul acesta, la cea de-a șasea ediție, susține lupta pentru viață a copiilor născuți prematur. Începând cu 2015, Simona Halep, jucătoare profesionistă de tenis aflată pe locul I în clasamentul feminin de tenis la nivel mondial, s-a alăturat acestei cauze, îndemnând la implicarea activă a fiecăruia dintre noi.

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter