Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu vor avea mai mulți de 20 de invitați la nuntă: ”O să am o rochie de mireasă spectaculoasă”

Publicat pe
Gabriela Cristea și Tavi Clonda nuntă

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt căsătoriți civil, însă își doresc să se căsătorească și religios. Cei doi au vrut inițial o nuntă fabuloasă, însă s-au răzgândit, iar evenimentul va avea loc departe de ochii curioșilor. Prezentatoarea TV vrea să îmbrace rochia de mireasă.

Vedeta a luat o decizie foarte importantă în ceea ce privește căsătoria religioasă. Gabriela Cristea și Tavi Clonda au decis să aibă la nunta lor aproximativ 20 de persoane. Prezentatoarea TV s-a gândit și la o rochie de mireasă spectaculoasă pe care o va purta doar la biserică, pentru că seara se va schimba într-o rochie de seară foarte elegantă.

”O să vorbesc despre asta, deși nu vrem să facem o nuntă publică. Vrem să facem o nuntă doar pentru noi. Vrem să facem această căsătorie religioasă doar pentru noi. Să facem niște poze frumoase, să stăm cu fiica noastră. O să fim vreo 20 de persoane. O să am o rochie de mireasă spectaculoasă cu un voal spectaculos, iar seara o să îmbrac o rochie elegantă. Vreau să fie departe de ochii presei. O să fie în toamnă, dar încă nu știm data. Cred că o să fie în octombrie.”, a dezvăluit Gabriela Cristea la Interviurile VIVA!.


FOTO: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro