Gabriela Cristea a trecut prin momente dureroase: "Sarcina se oprise din evoluţie!"

Publicat pe

Gabriela Cristea, despre sarcina pierdută. Înainte de a avea aceasta familie frumoasă, mereu fericită, prezentatoarea TV a trecut prin momente cumplite. A pierdut o sarcină şi a suferit foarte mult, şi din punct de vedere fizic, dar şi sufleteşte. Declaraţiile emoţionante făcute de vedetă! 

Invitată la Interviurile VIVA!, Gabriela Cristea a povestit despre momentul dureros din viaţa sa, atunci când a pierdut o sarcină. Şi-a dorit mult acel copil, a suportat chinuri mari, însă a fost în zadar.

„Am mai spus aşa, fost o experienţă fizică foarte dură şi foarte dureroasă. O experieneţă sufletească care ne-a rupt sufletul în doua. Nu sunt nici prima, nici ultima.

Pentru mine a fost extrenm de dureros, ne doream un copil, s-a întâmplat, am rămas însărcinată sş a fost wow. A urmat apoi palma pe care am primit-o. Nu aveam nicio suferinţă fizică şi nu am înteles. După ce m-am bucarat, te ridică Dumnezeu până la cer şi apoi îţi da drumul, durerea sufletească a fost extrem de dură. 

În perioada respectiva am simtit durerile facerii timp de 5 zile. M-am încăpăţanat în speranţa că poate totuşi mâine se întâmpla un miracol, o minune. Sarcina mea se oprise în evoluţie.

Doctoriţa mea era plecată în provincie. Eu am zis că refuz să mă vadă altcineva. Efectiv au început contracţiile, eu refuzam. Îmi găsisem o singură poziţie, stătea în patru labe, pe covor şi mă plimbam de jur împrejurul covorului de durere. Tavi se uita la mine şi nu ştia ce să îmi facă. În primă fază te doare sufletul, dar când începe durerea fizică nu ştii ce să mai faci. Eu am aşteptat-o pe doctoriţa mea până duminică seara, când mi-a făcut intervenţia. Practic, dupa aceea, încă două zile, până se retrage uterul, am suferit, am mers la emisiune.

Acum vorbesc cu deteaşare, sunt împlinită din punctul asta de vedere. Femeile care trec prin aşa ceva cu greu depăşesc.”, a declarat exclusiv pentru VIVA! Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea a crezut că e însărcinată pentru a doua oară

Nu a trecut nici măcar un an de când prezentatoarea TV a adus-o pe lume pe micuța Victoria și a crezut că vine din nou barza. Gabriela Cristea a crezut că e însărcinată pentru a doua oară, iar vedeta a mărturisit ce a simțit în urmă cu o lună. Tavi Clonda este nerăbădător să devină tătic pentru a doua oară.

Foto: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter