Dieta pe care o ține Gabriela Cristea. A slăbit 6 kilograme: ”Mai vreau să dau jos încă atât”

Publicat pe

Pe parcursul sarcinii, Gabriela Cristea a acumulat câteva kilograme în plus, lucru perfect normal atunci când ești însărcinată. Prezentatoarea TV a slăbit 6 kilograme după ce a început regimul pe care i l-a recomandat un nutriționist. Dieta pe care o ține Gabriela Cristea a ajutat-o foarte mult să slăbească.

Gabriela Cristea a dezvăluit ce mănâncă într-o zi, conform planului alimentar pe care nutriționistul i l-a dat. Prezentatoarea TV a reușit să slăbească 6 kilograme și își mai dorește să slăbească încă pe atât. Gabriela Cristea consumă doar alimentele pe care le tolerează, iar atunci când un aliment nu-i mai este pe plac îl înlocuiește. Vedeta are cinci mese pe zi, dintre care trei principale și două gustări.

'E mai mult un mod de viață. Astăzi am sărit peste o masă și nu trebuie să sărim peste mese. Am o prietenă care este nutriționist. Toate lucrurile care îmi plăceau în mod deosebit se aflau în planul meu alimentar. E foarte simplu, dar trebuie să ai pe cineva care să-ți deschidă ochii. Eu mănânc 5 mese pe zi, 3 principale și 2 gustări. De dimineață trebuia să mănânc sana cu 2 biscuți de ovăz, la gustare aveam ananas. La 13.30 am avut o salată de ton. La 4 aveam niște migdale și la ora 18.30 aveam mămăligă cu brânză. Sâmbăta și duminica mănânc mai sofisticat, am mâncat creveți. Am slăbit 6 kilograme și aș mai vrea încă pe atât. Dacă mai slăbesc încă 6 kilograme sunt foarte bine.', a declarat Gabriela Cristea la Interviurile VIVA!.


FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter