Vedete la metrou: când au mers Speak și Ștefania ultima dată cu trenul subteran

Publicat pe de Oana Popoiag

Nu vedem în fiecare zi vedete la metrou, dar traficul din București le-a împins de multe ori să ia în considerare această variantă. Speak și Ștefania ne-au povestit cu ce ocazie au luat trenul subteran ultima dată. Vei fi uimit să afli când și unde a avut loc prima călătorie cu metroul a artistei.

Vedem adesea în presa internațională poze de amator cu vedete la metrou, care fac deliciul cititorilor. Speak și Ștefania sunt un cuplu fără fițe, așa că ne-au povestit în detaliu despre primele lor călătorii cu metroul, dar și când au ales cel mai recent acest mijloc de transport.

Vedete la metrou: Speak și Ștefania nu au fițe

Întors recent dintr-o vacanță la Londra cu Ștefania, Speak ne-a povestit că aceasta a marcat astfel prima ei călătorie cu metrou. Ștefania ne-a spus însă că prima sa experiență cu acest mijloc de transport a avut loc în clasa a patra, prilej cu care artistul și-a amintit prima întâlnire cu Bucureștiul: 'când am venit la București prima dată, făceam poze la tramvai, că nu aveam în Bacău așa ceva.'

Conform declarațiilor lui Speak, ultima sa călătorie cu metroul în București s-a produs în urmă cu circa șapte ani: ' Mergeam la o emisiunea. Eram cu Velea și cu Grasu XXL, eram în întârziere. Mi-am dat seama că nu am nicio șansă să ajung, am lăsat mașina la Unirii și am luat metroul. Eu nu eram cunoscut deloc atunci.'

Ștefania te așteaptă cu noi episoade din vlogul său pe viva.ro

După ce s-a lansat în muzică, Ștefania (21), iubita lui Speak, a redescoperit o altă pasiune mai veche, cea pentru vlogging.  Încurajată de Speak, artista și-a deschis un canal de Youtube, unde postează momente din viața ei. Ștefania te așteaptă cu noi episoade de vlog și pe viva.ro. Aici descoperi cele mai spumoase secvențe din viața de zi cu zi a artistei, pasiunile sale, povești de culise, cu ce vedete s-a mai întâlnit și multe alte noutăți în care îți poți găsi inspirația.

Citește și:

Milan, fiul Valentinei Pelinel și al lui Cristi Borcea, a început să conștientizeze lipsa tatălui: „Întreabă de tati'

Când revine Horia Tecău în tenis și de ce și-a lăsat barbă: '8 din 10 persoane îmi spun că îmi stă bine!'

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter