Familia lui Andrei Dascălu, în lacrimi după finala Survivor. „Mi se rupe sufletul când...”

Publicat pe

Zanni și Andrei Dascălu au fost cei doi finaliști ai competiției Survivor România 2021. Războinicul a fost la un pas de a câștiga marele premiu, însă Faimosul a strâns mai multe voturi din partea publicului. Familia lui Andrei a vorbit în lacrimi despre Războinic.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Concurenții de la Survivor au suferit în timpul competiției atât din cauza condițiilor grele în care au trăit, cât și de dorul celor dragi. Însă și familiile lor au avut de îndurat clipe grele cât timp aceștia au fost plecați.

Familia lui Andrei Dascălu, în lacrimi după finala Survivor. „Mi se rupe sufletul când...'Familia lui Andrei Dascălu, în lacrimi după finala Survivor. „Mi se rupe sufletul când...'

Mama și sora lui Andrei Dascălu au au vorbit cu reporterii de la Teo Show, chiar înainte de marea finală. Ambele au avut lacrimi în ochi și înainte de începerea ultimei ediții, cât și după ce s-a aflat marele câștigător.

Mama lui Andrei Dascălu: „Îl visez mereu'

Mama lui Andrei Dascălu a fost extrem de afectată de plecarea fiului. Iar condițiile în care a fost nevoit să trăiască și luptele pe care le-a dus, i-au rupt sufletul mamei lui.

Citește și: Cine este Andrei Dascălu de la Survivor.

Citește și: Andrei Dascălu de la Survivor, prima reacție după ce Zanni a câștigat:

Citește și: Alex Bodi și Oana Marica au plecat împreună în vacanță.

Citește și: Sore a revenit la PRO TV, prezintă Vorbește Lumea:

Chiar înainte de marea finală, mama lui Andrei Dascălu a vorbit despre ce înseamnă Războinicul pentru ea, dar și cum a trăit toată această perioadă când el a fost pe câmpul de luptă.

„Încerc să mă stăpânesc. Andrei pentru mine înseamnă totul, ca și fata. Îl visez mereu și aștept momentul în care o să vină și o să îl iau în brațe. Nu mai pot, mi se rupe sufletul când îl văd acolo, dar trebuie să îl susțin să își îndeplinească visul, că asta și-a dorit'.

„E mămos… I-am trimis mesaje și pe WhatsApp, îmi răspunde el când primește telefonul. Îi spuneam: . Când am văzut că l-au bătut, i-am zis: . M-a ausprins cât a rezistat (n.r.- la Survivor), nu credeam că e chiar atât de puternic. Îl iubesc enorm de mult și nu mai vreau să plece atât niciodată!', a spus Steliana Dascălu, mama lui Andrei.

Sora lui Andrei: „Tremură și sufletul în mine'

Și sora lui Andrei Dascălu a avut emoții uriașe înainte de marea finală. Aceasta a mărturisit că, de dorul lui, obișnuia să meargă în camera acestuia doar ca să-i simtă parfumul.

„Tremură și sufletul în mine. Am emoții… Suntem foarte apropiați, unde mergea el, mergeam și eu. Cel mai mult mi-a lipsit el și mi-au lipsit și încurajările lui. De dor, stăteam în camera lui, dădeam plapuma cu parfumul și stăteam așa, acolo. Dormeam acolo', a menționat Alina, sora lui Andrei.

Andrei Dascălu a mărturisit, tot înainte de marea finală, că este mulțumit de performanțele lui și de faptul că și-a făcut familia mândră. Războinicul a mărturisit că este cea mai mare realizare a sa și că nu visa să ajungă în finală.

„Am fost împăcat de aseară, de când am aflat că am intrat în finală. Pe criteriile sportive, mi-am meritat locul în finala, dar publicul decide. Nu am visat la finală. Dumnezeu m-a ajutat și nu m-am accidentat. Pentru mine este cea mai mare realizare și sunt fericit că mi-am făcut familia mândră, în primul rând. Sper ca toți cei care m-au susținut la Survivor să mă susțină și în drumul meu de a deveni campion mondial. Acela este visul meu, cu adevărat!', a mărturisit Andrei Dascălu.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter