Horoscop 13 iulie 2021. Ce zodie se îndrăgostește astăzi

Publicat pe

Horoscop 13 iulie 2021. Deși s-ar putea crede că este o zi cu ghinion, una dintre zodii urmează să se îndrăgostească astăzi. Astrele vin cu vești bune, dar și mai puțin bune pentru toate zodiile. Află ce zodie va avea probleme la locul de muncă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 13 iulie 2021. Berbec

O persoană din familie te-a dezamăgit profund. Gestul pe care l-a făcut față de tine ți se pare a fi de neiertat. Nu crezi că vei putea trece peste, însă cel mai bine este să lași timpul să decidă.

Horoscop 13 iulie 2021. Taur

Există șanse mari să te îndrăgostești astăzi. Și nu de oricine! Ci de un necunoscut. Trăiește clipa și lasă-te dusă de val. Cu siguranță viitorul îți rezervă numai lucruri bune atunci când vine vorba de dragoste. Tot ce trebuie să faci este să ai încredere.

Horoscop 13 iulie 2021. Gemeni

Te pregătești de vacanță, însă ai grijă la documente. Încearcă să te organizezi cât mai bine pentru a putea duce pregătirile de plecare la bun sfârșit. Fă-ți o listă cu tot ce-ți trebuie și pune-te pe treabă!

Horoscop 13 iulie 2021. Rac

Astăzi norocul nu va fi de partea ta. Toată ziua vei avea o stare negativă și vei întâmpina numai dificultăți atât la locul de muncă, cât și acasă. Ziua îți va trece greu, însă nu te da bătuta. Vin și zile mai bune!

Citește și: Zodii puse pe scandal în luna iulie.

Citește și: Cele mai norocoase zodii în dragoste în iulie

Citește și: Sore a revenit la PRO TV, prezintă Vorbește Lumea:

Citește și: După ce a slăbit colosal, Oana Roman are nevoie de operație:

Horoscop 13 iulie 2021. Leu

O să întâmpini dificultăți la locul de muncă și asta îți va afecta starea de spirit. O ceartă cu șeful te va face să fii irascibilă și nu vei mai suporta pe nimeni în jurul tău. Încearcă, totuși, să nu-ți verși nervii pe cei dragi.

Horoscop 13 iulie 2021. Fecioară

Pentru tine, situația de la locul de muncă stă din ce în ce mai bine. Șeful tău îți va aprecia efortul depus pentru un proiect la care ai lucrat zi și noapte, iar recompensa va fi pe măsură. Ai grijă, însă, la colegi, s-ar putea ca cineva să nu se bucure pentru succesul tău.

Horoscop 13 iulie 2021. Balanță

Este cazul să te ocupi mai mult de sănătatea ta. Ai câteva simptome care te îngrijorează, însă nu le-ai acordat atenție. Acum, situația s-ar putea agrava. Consultă un doctor și vezi ce e de făcut pe mai departe.

Horoscop 13 iulie 2021. Scorpion

Simți că nu mai ai răbdare și vrei să termini cât mai repede sarcinile pe care le-ai primit la job. Însă graba strică treaba. Ia-ți timpul necesar și nu încerca să grăbești lucrurile. În acest fel, superiorii vor vedea că ți-ai dat silința.

Horoscop 13 iulie 2021. Săgetător

Familia ta va trăi clipe de fericire! Se anunță o nuntă sau, de ce nu, venirea pe lume a unui bebeluș. Pune bani de-o parte căci se anunță evenimente mari ce trebuie sărbătorite ca la carte!

Horoscop 13 iulie 2021. Capricorn

Ai avut un conflict destul de aprins cu o persoană apropiată din familie. Între timp, câteva zvonuri au ajuns la urechile tale și ai vrea să le dai mai departe. Nu răzbunarea este soluția. Nu încerca să îți faci dreptate așa.

Horoscop 13 iulie 2021. Vărsător

Sarcinile de la muncă se adună pe zi ce trece și tu simți că nu mai poți să faci față. Ar fi bine să vorbești cu șeful tău înainte să cedezi. Cu siguranță te va înțelege și îți va acorda mai mult timp la dispoziție.

Horoscop 13 iulie 2021. Pești

Astăzi îți poți materializa un hobby. Talentul tău va fi apreciat de cunoscători și chiar îți va putea oferi un venit în plus. Nu mai sta pe gânduri și arată-le tuturor ce îți place cel mai mult să faci.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter