Oana Roman, mărturisiri tulburătoare despre începuturile relației cu Marius Elisei: „I-a căzut părul, avea găuri peste tot”

Publicat pe

Oana Roman a făcut mărturisiri tulburătoare despre începuturile relației cu Marius Elisei. Deși se afișa mereu cu zâmbetul pe buze, fostul soț al vedetei a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă atunci. Conform spuselor ei, bărbatul fusese atât de stresat după ce a devenit persoană publică, încât s-a îmbolnăvit. Iată confesiunea dureroasă a fiicei Mioarei Roman!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Oana Roman și Marius Elisei formează acum unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Deși au divorțat, ulterior, dragostea lor a învins din nou, iar acum sunt împreună. Recent, vedeta a făcut câteva dezvăluiri dureroase legate de începuturile relației lor. Starea de sănătate a bărbatului fusese afectată atunci, iar din cauza stresului ajunsese să-i cadă foarte mult păr.

Oana Roman, mărturisiri tulburătoare despre începuturile relației cu Marius Elisei: „I-a căzut părul, avea găuri peste tot'Oana Roman, mărturisiri tulburătoare despre începuturile relației cu Marius Elisei: „I-a căzut părul, avea găuri peste tot'

Oana Roman și-a deschis din nou sufletul în fața publicului. A fost autoarea unei confesiuni dureroase și nebănuite. Venind vorba despre fostul ei soț, vedeta a povestit drama prin care Marius Elisei a trecut la începuturile relației lor. Fără să fie obișnuite cu „lumina reflectoarelor', stresul provocat de comentariile răutăcioase i-au făcut foarte mult rău.

Citește și: Motivul împăcării dintre Oana Roman și Marius Elisei:”Ne-am dat seama că…”

Citește și: Mioara Roman, internată din nou. Oana Roman:„Să vedem cum evoluează…'

Citește și: Connect-R a suferit o criză de spondiloză cervicală la Asia Express:„Nu mai înțelegeam nimic'

Citește și: Prințesa Beatrice a născut o fetiță!Regina Elisabeta a II-a e străbunică a 12-a oară

Oana Roman, mărturisiri tulburătoare despre începuturile relației cu Marius Elisei

Oana Roman a povestit că Marius Elisei a fost asaltat cu înjurături și comentarii negative la începuturile relației lor. Gurile rele spuneau că ar sta cu ea doar pentru bani, lucru care l-a mâhnit profund pe bărbat. Lui nu i-a fost ușor să înțeleagă lumea în care a intrat și nici acum nu se dă în vânt să se afișeze.

Marius Elisei a fost atât de afectat de acea perioadă, încât atunci se îmbolnăvise. Oana Roman a susținut că tatăl fiicei sale i-a fost atât de rău, încât îi căzuse foarte mult păr.

„Știi foarte bine ce a venit peste el, câte comentarii, câte înjurături. S-a spus că stă cu mine pentru bani, pentru interes… Aceleași lucruri care s-au spus despre mine mereu. Lui nu i-a fost ușor să înțelegă nici lumea în care a intrat. El nu și-a dorit să apară, mult timp l-am târât cumva, l-am obligat, el nici acum nu e fan…

El a fost atât de stresat o perioadă încât s-a îmbolnăvit, a făcut alopecie, i-a căzut părul, avea găuri peste tot', a povestit Oana Roman într-o emisiune tv, potrivit Spynews.ro.

Nu își mai reînnoiesc jurămintele

Oana Roman și Marius Elisei nu-și mai reînnoiesc jurămintele. Cei doi au constatat că momentan au alte treburi mai importante de făcut, cum ar fi amenajarea grădinii. Așadar, se pare că nu-i deranjează că sunt în continuare divorțați, atât timp cât sunt împreună și se iubesc.

„Nu mai facem nimic. Nu mai facem luna asta și nici anul ăsta, pentru că ne-am apucat să muncim la curte și n-am terminat. Pare așa o poveste fără sfârșit și nu știm când o să fim gata, dacă ne-o ajuta Dumnezeu să fie gata terasa de jur împrejur, poate o să facem un grătar cu câțiva foarte, foarte puțini prieteni la noi acasă și doar atât, deocamdată', a spus Oana Roman la Antena Stars.

Sursă foto: Instagram & Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter