Motivul împăcării dintre Oana Roman și Marius Elisei: "Ne-am dat seama că..."

Publicat pe

Oana Roman a dezvăluit ce i-a făcut pe ea și pe Marius Elisei să mai acorde încă o șansă relației lor, la scurt timp de la divorț. Oana Roman spune că nu a putut sta separată de partenerul ei și și-a dat seama cât de mult îl iubește, atunci când nu i-a mai fost alături.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Oana Roman și Marius Elisei au traversat o perioadă grea pe la finalul anului trecut. Cei doi nu au mai putut ajunge la un numitor comun și în cele din urmă, pe la începutul anului 2021 au decis că este momentul să meargă pe drumuri separate și s-au întâlnit la notar pentru a semna actele de divorț.

Motivul împăcării dintre Oana Roman și Marius Elisei: "Ne-am dat seama că..."Motivul împăcării dintre Oana Roman și Marius Elisei: "Ne-am dat seama că..."

Oana Roman a dezvăluit că și separarea de Marius Elisei a avut rolul ei, pentru că i-a făcut pe cei doi să realizeze cât de greu le era singuri, în comparație cu momentele când formau o familie. Prin urmare, pe ideea „greu împreună, dar mai greu separați”, Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat și, deocamdată, sunt foarte fericiți cu decizia luată.

„E un echilibru care era necesar și poate, cumva, ăsta a fost prețul pe care a trebuit să îl plătim. Să avem un declic și să înțelegem că trebuie să fim împreună, de fapt. Cu siguranță ne-am dat seama că separați ne e mult mai greu și că nu suntem OK”, a declarat Oana Roman pentru wowbiz.ro.

Citește și: Simona Halep și Toni Iuruc se căsătoresc pe 15 septembrie

Citește și: Andi Moisescu a început cu munca de jos

Citește și: Gabriela Prisăcariu, primele declarații despre naștere

Oana Roman NU se mărită din nou cu Marius Elisei

Toată lumea credea că ea și Marius Elisei se vor cununa civil pe 24 septembrie, dar nu este așa.

Pe 24 septembrie cei doi vor sărbăbtori, de fapt, ziua de naștere a lui Marius Elisei și nu va avea loc sub nicio formă o nuntă civilă. Oana Roman a mai dezvăluit că vor trece și pe la biserică pentru ca preotul să le facă o ceremonie de reînoire a jurămintelor.

Astfel, Oana Roman a decis să le închidă definitiv gurile bârfitorilor care au lansat un zvon fals conform căruia ea și Marius Elisei se vor căsători din nou.

„Nu ne căsătorim civil din nou sub nicio formă, cel puțin deocamdată. În septembrie e ziua lui, vom face o petrecere, vom merge la biserică doar pentru a face o ceremonie de reînoire de jurăminte, deoarece noi în fața lui Dumnezeu nu am divorțat, n-am făcut o slujbă de dezlegare. Vom face o petrecere pentru a celebra acest eveniment și ziua lui de naștere', a explicat Oana Roman pe Instagram.

De când s-au împăcat, Marius Elisei este și mai îndrăgostit de Oana Roman

După o perioadă dificilă, când Oana Roman, dar și Marius Elisei au stat separați și au suferit, ei și-au dat seama că le este mult mai bine împreună.

Momentele de tandrețe și declarațiile de dragoste nu lipsesc din viața de zi cu zi al unuia dintre ele mai urmărite cupluri din lumea mondenă.

De când te cunosc mă simt de parcă plutesc în oceanul iubirii. Cu tine fiecare zi e cea mai frumoasă pe care am trăit-o. Mă faci un om mai bun și te iubesc extraordinar de mult' a scris partenerul de viață al Oanei Roman pe Instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter